(Video) Accident Cluj. Update. 4 mașini lovite pe Autostrada Transilvania. 3 persoane duse la spital (o fetiță de 10 ani și două femei). Trafic blocat

Updated on noiembrie 9, 2019 Update
4 autoturisme s-au ciocnit sâmbătă dimineața pe Autostrada Transilvania. Din primele informații, trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Tereza Voicu, Info Trafic jud Cluj: Conform reprezentanților IPJ Cluj Accident rutier pe A3 la ora 8.40 pe tronsonul Gilau-Turda la km.10. Circulația e blocata. Sunt 4 auto implicate, 3 victime. Posibil nepăstrarea distanței pe fondul condițiilor de ceață cu vizibilitate sub 100 m.

ISU Cluj: „O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în cursul dimineții pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care s-a produs pe la km 10 al autostrăzii A10 pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, în jurul orei 9.00.

Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit patru autovehicule avariate și ocupanții ieșiți din acestea.
Două femei de 57 și 45 de ani și o fetiță de 10 ani au primit primul ajutor și asistență medicală de la echipajele SAJ și SMURD. Au fost constatate afecțiuni ușoare, toate persoanele consultate erau conștiente și cooperante. Ele sunt transportate în aceste momente la spital pentru investigații suplimentare.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident și au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției”.

Vezi aici Video de la accident:

Stire Initiala
Accident rutier sâmbătă dimineața pe Autostrada Transilvania în zona Turzii. Din primele informații, două femei și un copil ar fi rănite. Traficul rutier este blocat în zonă

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a scris: „Accident rutier cu victime pe autostrada in zona Turda. Traficul rutier pe sensul Gilau Turda este blocat pana la finalizarea cercetărilor. Ceata cu vizibilitate sub 100m.

(Video) Accident Cluj. Update. 4 mașini lovite pe Autostrada Transilvania. 3 persoane duse la spital (o fetiță de 10 ani și două femei). Trafic blocat 1

ISU Cluj: Două femei și un copil care sunt consultate de către echipajele SMURD și SAJ. Persoanele sunt conștiente și cooperante, nu par a fi suferit afecțiuni grave.
La locul evenimentului au fost dislocate două echipaje SMURD și două SAJ, precum și o autospecială cu modul de descarcerare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat pe A3 Turda – Gilău, la intrarea în Turda dinspre Gilău, jud. Cluj, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.

Pop Daniela: Intrările pe autostrada dinspre Gilau si Floresti sunt închise, cautati rute alternative.

error: Content is protected !!