(Video) Accident Cluj. Doi copii și 4 adulți răniți, 4 mașini lovite, pe centura ocolitoare. „O virat stânga şi nu am mai apucat să frânez, o venit din faţă. O vrut să intre şi nu o mai intrat şi venea din …”

Updated on noiembrie 26, 2019 Doi copii și 4 adulți au fost transportați cu ambulanțele la spital după un grav accident petrecut marți după-amiază pe centura ocolitoare a Clujului, către Dej.

O şoferiţă care încerca să vireze pe un drum adiacent a fost lovită din spate, iar maşina ei a fost proiectată într-un vehicul ce venea din sensul opus. O altă maşină a evitat impactul frontal în ultimul moment, dar s-a lovit de parapetul de pe marginea drumului, anunță Stirile Pro Tv.

Şoferul care a lovit maşina în care se aflau o femeie şi doi copii, unul de trei ani, celălalt de şase ani, susţine că pur şi simplu nu a văzut că autoturismul semnalizează sau că ar avea vreo intenţie de a-şi schimba direcţia de mers.

Vasile, şoferul unei maşini implicate: “O virat stânga şi nu am mai apucat să frânez, o venit din faţă. O vrut să intre şi nu o mai intrat şi venea din față tare.Nu am văzut semnalizare, nu am văzut frana nu am văzut nimic.”

Maşina femeii a fost proiectată pe sensul opus de mers, iar un alt conducător auto nu a putut evita impactul.

La faţa locului au ajuns două autospeciale de descarcerare, două echipaje SMURD şi două ambulanțe. Trei femei şi un bărbat au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, în stare stabilă. Poliţia încearcă să refacă filmul accidentului şi să stabilească exact cine este vinovat.
Vezi aici Video:

Tereza Voicu, Info Trafic jud Cluj: „ Conform reprezentantilor Ipj Cluj din primele informatii, o conducatoare auto de 42 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un auto pe DN VOCNE, pe fondul nepastrarii distantei de siguranta fata de un auto condus de o femeie de 37 de ani din Cluj Napoca, care ar fi oprit sa vireze spre stanga, a intrat in coliziune cu aceasta.

In urma impactului, auto condus de femeia de 37 de ani a fost proiectat pe sensul opus unde a intrat in coliziune frontala cu un auto condus de un bărbat de 28 de ani, din Bistrita Nasaud, care, la randul sau, a fost proiectat intr-un auto condus de un barbat de 50 de ani din Cluj-Napoca.
Victime : 7 persoane.

Din primul auto- cond auto si 2 copii minori.
Din al doilea auto- cond auto si 2 pasageri.
Din ultimul auto- o pasagera”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!