Povestea câinelui din Cluj plimbat în cărucior. Andreea: „A suferit anul trecut un accident de mașină datorita căruia a avut o fractura deschisa…De atunci stăpânul il poarta mai mereu in cărucior. Este un OM in adevăratul sens al cuvântului, si-a luat de-a dreptul painea de la gura pentru…”

Updated on noiembrie 6, 2019 O fotografie a devenit virală astăzi în Cluj. Un câine este plimbat în cărucior de stăpân.

Dan Bodea: „No ziceți voi dacă nu-i fain la Cluj…
(sper că nu e bolnav cățelul)
Dan Bodea, Cluj Napoca, 6 noiembrie 2019

Povestea câinelui din Cluj plimbat în cărucior. Andreea: „A suferit anul trecut un accident de mașină datorita căruia a avut o fractura deschisa...De atunci stăpânul il poarta mai mereu in cărucior. Este un OM in adevăratul sens al cuvântului, si-a luat de-a dreptul painea de la gura pentru...” 1

Andreea Pribilean: Din pacate chiar este bolnav catelul. A suferit anul trecut un accident de mașină datorita căruia a avut o fractura deschisa la un membru posterior si probleme articulare la membrul anterior de pe aceiasi parte.

De atunci stăpânul il poarta mai mereu in cărucior. Este un OM in adevăratul sens al cuvântului, si-a luat de-a dreptul painea de la gura pentru catelul lui, pe care il vede ca pe cel mai bun prieten al dansului. E un om special si catelul pe masura 🙂

Olteanu Rares Calin: Catelul e de pe Dorobantilor. Ala e stapanul si sta la 2 numere distanta de mine. Asta vara il vedeam o data la 2-3 zile cum isi facea rondul (cainele). E si batran saracul, dar e cuminte si bland.

error: Content is protected !!