Foto Cluj. Silicon Forest: un nou spațiu de birouri. Emil Boc: „Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” – modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un…”

Updated on noiembrie 7, 2019 Primarul Emil Boc a fost prezent ieri la inaugurarea unui nou spațiu de birouri – Silicon Forest.

Silicon Forest a pornit la drum ca un spațiu de coworking și hub de tehnologie, care să satisfacă cea mai mare nevoie pentru start-up-uri și freelanceri: un spațiu modern de lucru, pentru care prețul să fie adaptat la nevoi.

Foto Cluj. Silicon Forest: un nou spațiu de birouri. Emil Boc: „Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” - modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un...” 1 Foto Cluj. Silicon Forest: un nou spațiu de birouri. Emil Boc: „Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” - modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un...” 2

Emil Boc a scris pe Facebook: „Am participat astăzi la inaugurarea noului spațiu de birouri Silicon Forest. Cu acest prilej, am luat parte la un panel despre ecosistemul local de startup-uri.

Resursa umană capabilă reprezintă unul dintre principalele avantaje competitive pe care orașul nostru le deține în contextul pieței actuale, dar și al slujbelor viitorului. Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” – modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un hub european de digitalizare & IT, startupurile fiind o componentă cheie în ecosistemul local de inovare.

Foto Cluj. Silicon Forest: un nou spațiu de birouri. Emil Boc: „Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” - modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un...” 3 Foto Cluj. Silicon Forest: un nou spațiu de birouri. Emil Boc: „Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” - modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un...” 4

La eveniment au participat fondatorii Silicon Forest, investitori și oameni de afaceri din Statele Unite ale Americii și din Regatul Unit al Marii Britanii, alături reprezentanți ai comunității locale de business.”

error: Content is protected !!