Dispărut la Cluj! Un candidat la prezidențiale este de negăsit! Ionela Arcanu: Potrivit unor surse, politia a fost sesizata de SPP că s-ar fi cazat aseara la un hotel din Cluj, iar azi nu mai era acolo. In plus …”

Updated on noiembrie 8, 2019 Poliția caută un candidat la prezidențiale dispărut la Cluj.

IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Paza despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României.
Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon, anunță A3.

Ionela Arcanu: „Ninel Peia, unul dintre candidații la prezidențiale, este de negăsit. Potrivit unor surse, politia a fost sesizata de SPP ca Peia s-ar fi cazat aseara la un hotel din Cluj, iar azi nu mai era acolo. In plus, nu răspunde la telefon.

Dispărut la Cluj! Un candidat la prezidențiale este de negăsit! Ionela Arcanu: Potrivit unor surse, politia a fost sesizata de SPP că s-ar fi cazat aseara la un hotel din Cluj, iar azi nu mai era acolo. In plus ...” 1
Citeste si
Cluj. Update. A fost găsit candidatul la prezidenţiale dat dispărut de joi de SPP. Unde l-au găsit polițiștii

În cauză se efectuează cercetări.
Ninel Peia beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute.

Ninel Peia, în vârstă de 50 de ani, este candidat susținut de partidul NR (Neamul Românesc) la alegeri prezidențiale 2019.

error: Content is protected !!