Cluj. Târgul cu mărunțișuri. „Un eveniment anti-consumerism în cadrul căreia comunitatea locală participă la un schimb activ de lucruri folosite (dar în stare bună). Te încurajăm să aduci lucrurile pe care nu le mai folosești și să duci acasă lucrurile de care ai nevoie…”

Updated on noiembrie 30, 2019 Astăzi, 30 noiembrie, de la ora 13.00, în Atelier Cafe, are loc Târgul cu mărunțișuri, ediția 17.

Târgul cu Mărunțișuri este un eveniment anti-consumerism în cadrul căreia comunitatea locală participă la un schimb activ de lucruri folosite (dar în stare bună).

„Ești invitat(ă) la Târgul cu Mărunțișuri, un eveniment anti-consumerism în cadrul căreia comunitatea locală participă la un schimb activ de lucruri folosite (dar în stare bună). Te încurajăm să aduci lucrurile pe care nu le mai folosești și să duci acasă lucrurile de care ai nevoie.

Cluj. Târgul cu mărunțișuri. „Un eveniment anti-consumerism în cadrul căreia comunitatea locală participă la un schimb activ de lucruri folosite (dar în stare bună). Te încurajăm să aduci lucrurile pe care nu le mai folosești și să duci acasă lucrurile de care ai nevoie...” 1

Hainele, încălțăminte și jucăriile lăsate în paragină în cutii sau in pod merită o a doua șansă. Te încurajăm să le dai mai departe daca nu au fost utilizate câtuși de puțin în ultimul an. Credem că “gunoiul cuiva” poate deveni comoara altcuiva și, de fapt, asta e scopul evenimentului. Oameni ca mine și ca tine aduc câteva lucrușoare, găsesc ceva util și se bucură de ele dar si de faptul că lucrurile lor și-au găsit căsuță nouă. Poți aduce cărți, accesorii, vase, orice lucru care poate fi util altcuiva.

[Atenție! Primim lucruri până la ora 3:30!
Persoanele care vin cu lucrușoare dupa ora menționată vor fi rugate să revină la următoul târg. Decizia de față e una logistică și vă rugăm să țineți cont de ea.]

La final de eveniment sortăm lucrurile rămase (nu dăm mai departe haine rupte, încalțămine stricată, haine pătate, etc.), și le punem în saci. Sacii rezultați se donează către familii cu venituri reduse din Cluj sau din satele din apropierea județului.

* Locația noastră dragă e Dog Friendly.
* Vă rugăm să spălați hainele/încălțămintea/jucăriile înainte de prima (re)utilizare.

Accesul la eveniment este liber, însă ne rezervăm dreptul de a interveni în cazul participanților prea îndrăzneți dacă aceștia deranjează alți participanți sau organizatori.

Echipa are o cutie pentru donații în care participanții pot finanța, prin sume simbolice, necesarul de consumabile pe care îl presupune evenimentul organizat lunar. Ne bucurăm de orice încurajare

Intrarea liberă”, anunță organizatorii.

error: Content is protected !!