Cluj. Târg de Crăciun pentru copii și căței, astăzi

Updated on noiembrie 30, 2019 Un Târg de Crăciun pentru copii și căței are loc astăzi de la ora 11.00 la Urania Palace, de pe strada Horea.

„Inca din momentul in care a inceput sa inmugureasca (muguri de brad, evident!) ideea acestui eveniment ni s-a parut extraordinara pentru ca aduce atatea!

Cluj. Târg de Crăciun pentru copii și căței, astăzi 1

Aduce raspunsul la clasica si total nedreapta intrebare “de ce ajutati catei si nu copii?!” – nedreapta pentru ca orice om bun stie si intelege ca atunci cand vorbim despre doua sau mai multe cauze drepte, ele nu se exclud reciproc. Am spus mereu ca fiecare este liber sa isi aleaga o cauza in care crede si pentru care sa lupte si atata vreme cat este una nobila si fiecare dintre noi am face asta, lumea ar fi un loc mai bun.

Aduce bucurie si unitate, oferind tuturor celor care ne vor trece pragul ocazia sa ajute categorii diferite si tousi atat de apropiate: copii si catei. Diferiti ca specie dar atat de apropiati prin nevoia lor de ocrotirea si de bunatatea celor din jur.

Aduce lucrusoare minunate pentru toata familia: copii, catei si adulti, iar acum in prag de sarbatori veti putea dubla bucuria unui gest mic – umpland ghetute sau spatiul de sub bradut veti ajuta atat copiii de la Gradinita Malteza cat si cateii de la Arca lui Noe sa aiba sarbatori mai frumoase.

La finalul evenimentului, suma totala a donatiilor va fi impartita in mod egal intre manute si labute. Nu-i asa ca e frumos? Si inca nu stiti totul!

Urmarind postarile din eveniment si mai ales trecandu-ne pragul in data de 30 Noiembrie veti avea ocazia sa va bucurati sufletele, familia si prietenii apropiati sau abia cunoscuti la Targul de la Urania. Va asteptam!”, anunță organizatorii.

error: Content is protected !!