Cluj. Sergiu Penciu: „Anul 2010 nu pare departe. Parcă ziua avea mai mult de 24 de ore, somnul era mai lung și treaba mai ușor de făcut. Oamenii erau altfel și dorințele mai simple…Astăzi, totul e schimbat și totul este diferit, dar totuși un singur lucru este la fel…”

Updated on noiembrie 18, 2019 Astăzi, lucrurile se mișcă cu prea multă viteză în Cluj, cel mai dinamic oraș al României. În 2010 încă mai erau timpuri libere.

Sergiu Penciu: „Anul 2010 nu pare departe. Parcă totuși e o veșnicie de atunci. Vremurile erau altele și vremea alta, îndeletnicirile diferă, scopul și durata erau scurte, sensul vieții era giratoriu.

Cluj. Sergiu Penciu: „Anul 2010 nu pare departe. Parcă ziua avea mai mult de 24 de ore, somnul era mai lung și treaba mai ușor de făcut. Oamenii erau altfel și dorințele mai simple...Astăzi, totul e schimbat și totul este diferit, dar totuși un singur lucru este la fel...” 1

Parcă ziua avea mai mult de 24 de ore, somnul era mai lung și treaba mai ușor de făcut. Oamenii erau altfel și dorințele mai simple. De ce vă spun asta?

Pentru că mi-au apărut aceste două poze și nu ratez moementul. Sunt dintr-un spectacol Comedica (cine își mai amintește de cea mai cool trupă de umor din vremea respectivă, din Cluj🙂)

Astăzi, totul e schimbat și totul este diferit, dar totuși un singur lucru este la fel. Pasiunea cu care fac tot ceea ce fac. Îmi e dor de acele vremuri, dar nu aș renunța la azi pentru ieri. Amintiți-vă cu drag de trecut, priviți cu încredere în viitor și trăiți în prezent.

Bine vreau ceva din trecut… culoarea părului :)))”

error: Content is protected !!