Cluj. Bărbat căzut într-o fântână de 9 metri, salvat de ISU pe strada Colinei! „Nu mai putea să iasă din cauza rănilor suferite, iar viața lui era pusă în pericol de lipsa de oxigen și apa rece de pe fundul fântânii. Pompierii au …”

Updated on noiembrie 13, 2019 Pompierii de la ISU au salvat în această seară un bărbat care a căzut într-o fântână pe strada Colinei.

ISU Cluj: „Intervenție salvatoare pentru un bărbat de 63 de ani, căzut într-o fântână, la o adâncime de cca 9m, pe strada Colinei, din municipiul Cluj-Napoca.
Pompierii, salvatorii de pe ambulanță și polițiștii au răspuns apelului de urgență, înregistrat în această seară, în jurul orei 17.20, care anunța despre bărbatul căzut în fântână, pe timpul unor lucrări de întreținere a instalației de aducție a apei din fundul puțului.

Cluj. Bărbat căzut într-o fântână de 9 metri, salvat de ISU pe strada Colinei! „Nu mai putea să iasă din cauza rănilor suferite, iar viața lui era pusă în pericol de lipsa de oxigen și apa rece de pe fundul fântânii. Pompierii au ...” 1

Adâncimea considerabilă, aerul rarefiat și diametrul îngust al fântânii (cca 90cm), nu au permis salvatorilor să ajungă la bărbatul rănit.
Aceasta era conștient și putea comunica cu salvatorii aflați la suprafață, însă nu mai putea să iasă din cauza rănilor suferite, iar viața lui era pusă în pericol de lipsa de oxigen și apa rece de pe fundul fântânii.

Pompierii au realizat o succesiune de scări până în adâncul puțului, iar bărbatul s-a prins singur cu un brâu, asigurat cu o cordiță de salvare de către pompieri.
Apoi alături de salvatorii SAJ și polițiști au acționat în echipă folosindu-se de brațele propri pentru a-l trage afară pe bărbat.

Echipajul SAJ l-a consultat și l-a transportat apoi la spital”.

error: Content is protected !!