Cluj. Băiețel dispărut, găsit în 25 de minute. Poliția Cluj: „În această dimineață, s-a dat alarma la Poliția municipiului Cluj-Napoca, după ce Luca nu a ajuns la școală. Toate efectivele de poliție …”

Updated on noiembrie 18, 2019 Un băiețel de 7 ani nu a ajuns astăzi la școală. S-a dat alarma iar polițiștii l-au găsit în 25 de minute.

Inspectoratul de Politie Judetean Cluj: „În această dimineață, s-a dat alarma la Poliția municipiului Cluj-Napoca, după ce Luca nu a ajuns la școală.
Toate efectivele de poliție aflate pe teren, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au pornit în căutarea acestuia.

Cluj. Băiețel dispărut, găsit în 25 de minute. Poliția Cluj: „În această dimineață, s-a dat alarma la Poliția municipiului Cluj-Napoca, după ce Luca nu a ajuns la școală. Toate efectivele de poliție ...” 1

La ora 07:40, băiețelul de 7 ani a fost lăsat de bunic în fața școlii, din cartierul Zorilor, însă ulterior părinții au fost anunțați de cadrele didactice că nu a ajuns la cursuri.

În 25 de minute de la sesizare, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție l-au găsit pe Luca la câteva străzi distanță de unitatea școlară, puțin dezorientat.
Discuția avută cu polițiștii l-a ajutat să se destindă și să promită în fața acestora că nu va mai pleca niciunde fără să-și anunțe părinții!”

error: Content is protected !!