(Last Updated On: November 6, 2019)

Clujenii care preferă automobilele când plouă sunt invitați să încerce autobuzele CTP.

Adriana Cristian: „Azi ploua așa ca nu mă mai plâng si eu, azi vreau sa va spun ca îmi place sa merg cu autobuzul in Cluj. Sunt curate, au afișaj in stații, pot sa plătesc cu sms – mult, mult mai bine decât atunci când eram studenta si sunt foarte bune si pe post de umbrela 🙂 .
O zi frumoasa!”

Cluj. Adriana Cristian: „Azi ploua așa ca nu mă mai plâng si eu, azi vreau sa va spun ca îmi place sa merg cu autobuzul in Cluj. Sunt curate, au afișaj in stații, pot sa plătesc cu sms - mult, mult mai bine decât atunci când eram studenta si sunt foarte bune si pe post de umbrela :) . O zi frumoasa!” 1

CTP Cluj a primit premiul pentru cea mai performantă companie de transport public de persoane din România în anul 2018. S-a luptat cu companiile publice și private din marile orașe ale României: Iași, Timișoara, Brașov, Craiova, Baia Mare, Arad etc., cu excepția Bucureștiului, întrucât Societatea de Transport Public din Capitala României nu a participat la conferința națională și nici la procedura de analiză.

În cadrul acestei prestigioase reuniuni profesionale, desfășurate la Cluj Napoca, la care au participat toate companiile publice și private de persoane care activează în marile orașe ale României, a avut loc și „Gala Tranzit”. În cadrul acestei ceremonii, organizată de revista cu același titlu, directorului general al CTP, dl. Liviu Neag, i s-a înmânat trofeul prin care CTP a fost desemnată „ Cel mai eficient operator de transport urban din România”, în 2018, anunță Ziua de Cluj.

Acordarea acestei onorante distincții pentru Compania de Transport Public de Persoane, aflată în patriomoniul Primăriei și Consiliului Local Cluj Napoca, s-a făcut în baza unei riguroase analize profesionale, care i-a cuprins pe toți operatorii publici și privați din acest domeniu vital al vieții publice românești – mobilitatea.