Cluj. 24 de ore pentru abonamentul Untold 2020 la preț special. Ești pregătit?

Updated on noiembrie 28, 2019 Peste 80.000 de fani ai festivalului s-au înregistrat până acum pe untold.com pentru ediția din vara anului 2020. Dintre aceștia peste 32.000 și-au asigurat deja abonamentul pentru cea de-a șasea ediție UNTOLD.

Datorită interesului extrem de ridicat, organizatorii festivalului au decis să lanseze campania “ONE DAY SALE” și să le ofere șansa câtor mai mulți fani să-și achiziționeze abonamentul pentru ediția din vara anului viitor, cât mai din timp și la un preț cât mai accesibil. A treia rundă de vânzare aduce o surpriză neașteptată pentru fanii festivalului care vor avea la dispoziție 24 de ore să-și cumpere abonamentul pentru UNTOLD 2020.

Cluj. 24 de ore pentru abonamentul Untold 2020 la preț special. Ești pregătit? 1

Începând de miercuri, 4 decembrie, ora 14.00 până joi, 5 decembrie, ora 14.00, abonamentele vor avea prețul special de 129 de euro plus taxe. După această rundă de vânzare, începând de joi, ora 14.00 se va trece la noul prag de preț. Fanii festivalului pot găsi mai multe informații despre această campanie pe untold.com.

Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la prețul special de 129 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului.

După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare. Participanții au la dispoziție și abonamentele General Access Flexi la prețul de 141 euro plus taxe, din prețul final de 214 euro plus taxe.

La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele.

Fanii festivalului UNTOLD au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General Access Risk Free la prețul de 144 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 309 euro plus taxe, din prețul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

error: Content is protected !!