(Foto) Bradul de Crăciun a ajuns și la Dej. Program Ziua Naţională a României sărbătorită duminică în colaborare cu Garnizoana Dej

Updated on noiembrie 27, 2019 Primăria Municipiului Dej, invită dejenii la manifestările organizate duminică, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Activităţile organizate în colaborare cu Garnizoana Dej, vor debuta în jurul orei 14:30 prin slujbă religioasă, alocuțiuni și depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai.

(Foto) Bradul de Crăciun a ajuns și la Dej. Program Ziua Naţională a României sărbătorită duminică în colaborare cu Garnizoana Dej 1

Evenimentul continuă după ora 15:00 în Piaţa Bobâlna unde se va intona Imnul Național, va avea loc o slujba religioasă, alocuțiune, depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare, a tehnicii militare și de intervenție și a Fanfarei reprezentative a municipiului Dej, urmate de la ora 16:30 de spectacolul artistic ,, Suflet Românesc”.

Programul dedicat Zilei Naţionale a României se va încheia cu retragere cu torțe, spectacol de lasere, foc de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători.

„Ne apropiem de cea mai mare zi de sărbătoare pentru noi românii, Ziua Naţională a României. Este o zi pe care, la fel ca în fiecare an, ne dorim să o celebrăm împreună, să cinstim împreună memoria celor care au contribuit la înfăptuirea Marii Uniri şi să ne bucurăm de momentele special pregătite pentru ziua noastră.

(Foto) Bradul de Crăciun a ajuns și la Dej. Program Ziua Naţională a României sărbătorită duminică în colaborare cu Garnizoana Dej 2 (Foto) Bradul de Crăciun a ajuns și la Dej. Program Ziua Naţională a României sărbătorită duminică în colaborare cu Garnizoana Dej 3

Evenimentul se va încheia tot într-o atmosferă de sărbătoare cu retragere cu torțe, spectacol de lasere, foc de artificii și iluminarea bradului de Crăciun”, a transmis primarul Morar Costan.

error: Content is protected !!