(Foto) Aeroportul Cluj. Dan Barna: „Am avut bucuria să îl întâlnesc pe Florin Piersic. Nu ne cunoșteam, dar toate întâmplările ultimelor luni l-au făcut să-mi vorbească, cu căldura și energia lui inegalabile despre încredere, despre viitor și despre mult suflet. A fost un autentic …”

Updated on noiembrie 16, 2019 Dan Barna povestește pe Facebook întâlnirea pe care a avut-o pe Aeroportul din Cluj cu actorul Flori Piersic.

Dan Barna: „Întâmplare de sâmbătă.
Acum, că am ieșit din logica de campanie, am din nou ocazia să mă bucur fără grijă de întâmplările simpatice ale câte unei zile.

(Foto) Aeroportul Cluj. Dan Barna: „Am avut bucuria să îl întâlnesc pe Florin Piersic. Nu ne cunoșteam, dar toate întâmplările ultimelor luni l-au făcut să-mi vorbească, cu căldura și energia lui inegalabile despre încredere, despre viitor și despre mult suflet. A fost un autentic ...” 1 (Foto) Aeroportul Cluj. Dan Barna: „Am avut bucuria să îl întâlnesc pe Florin Piersic. Nu ne cunoșteam, dar toate întâmplările ultimelor luni l-au făcut să-mi vorbească, cu căldura și energia lui inegalabile despre încredere, despre viitor și despre mult suflet. A fost un autentic ...” 2

Am avut bucuria să îl întâlnesc în aeroport în Cluj pe Florin Piersic. Nu ne cunoșteam, dar toate întâmplările ultimelor luni l-au făcut să-mi vorbească, cu căldura și energia lui inegalabile despre încredere, despre viitor și despre mult suflet.

A fost un autentic sentiment de bine, pentru care i-am mulțumit și da, chiar i-am cerut un autograf pe agendă. 😊”

Florin Piersic este o legendă a cinematografiei românești și continuă, la 83 de ani, să urce pe scena teatrului, potrivit Stirile Kanal D.
Florin Piersic. “Am fost totdeauna un om activ şi acum. Mi-a plăcut mişcarea, şi acum, la vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani, încă o dată repet: fragedă. Mie mi-a plăcut să înot, să joc baschet şi vreau să continui să fiu în formă bună. (…)

error: Content is protected !!