(Video)„ În direct de la DNA!” Emanuel Ungureanu (USR Cluj), plângere penală împotriva unor funcționari din Ministerul Sănătății. „Motivul, peste 8 milioane de doze de vaccin antigripal au fost achiziționate cu grava încălcare a legii.  Prejudiciul estimat este de…”

Updated on octombrie 15, 2019 (Video) Emanuel Ungureanu (USR Cluj), plângere penală împotriva unor funcționari din Ministerul Sănătății. „Motivul, peste 8 milioane de doze de vaccin antigripal au fost achiziționate cu grava încălcare a legii.  Prejudiciul estimat este de…”

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a depus o plângere penală pentru abuz în serviciu și neglijență în serviciu împotriva unor funcționari din Ministerul Sănătății condus de către Sorina Pintea.

(Video)„ În direct de la DNA!” Emanuel Ungureanu (USR Cluj), plângere penală împotriva unor funcționari din Ministerul Sănătății. „Motivul, peste 8 milioane de doze de vaccin antigripal au fost achiziționate cu grava încălcare a legii.  Prejudiciul estimat este de...” 1

Motivul este achiziționarea a peste 8 milioane de doze de vaccin antigripal cu grava încălcare a legii.

Emanuel Ungureanu a scris pe Facebook: „În direct de la DNA!

Astăzi, așa cum am promis, depun plângere penală pentru abuz în serviciu și neglijență în serviciu împotriva unor funcționari din Ministerul Sănătății condus de către Sorina Pintea.

Motivul, peste 8 milioane de doze de vaccin antigripal au fost achiziționate cu grava încălcare a legii.

Prejudiciul estimat este de peste 10 milioane de euro!”
Vezi aici Video:

Revenim cu detalii.

error: Content is protected !!