(Last Updated On: October 23, 2019)

Primarul Emil Boc a anunțat miercuri că în Cluj a fost inaugurat prima platformă subterană pentru colectarea selectivă a deșeurilor cu acces pe bază de cartelă.

Emil Boc: „Platforme de colectare selectivă cu acces pe baza de cartelă.
Azi a fost dată în folosință în municipiul Cluj-Napoca prima platformă subterană pentru colectarea selectivă a deșeurilor cu acces pe bază de cartelă.

Video Cluj. Premieră. Emil Boc: „Platforme de colectare selectivă cu acces pe baza de cartelă. Azi a fost dată în folosință în municipiul Cluj-Napoca prima platformă subterană pentru ...” 1

Aceasta face parte din proiectul pilot demarat de primărie pentru 12 puncte gospodărești din municipiu, la care sunt arondate 33 asociații de proprietari.

Proiectul presupune instalarea unui sistem de acces pe bază de cartelă pentru persoanele arondate punctului gospodăresc, care permite de asemenea monitorizarea și avertizarea cu privire la gradul de umplere al containerelor, pentru intervenții prompte din partea operatorului de salubritate.

Până la finalul lunii vor fi funcționale toate cele 12 puncte gospodărești testate în această primă etapă. Vor beneficia de sistem 33 de asociații de proprietari arondate, cu un număr mediu de 150 de utilizatori.

Am testat modul de funcționare al acestui sistem la platforma subterană de pe strada Observatorului, nr.11”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!