(Video) Tudor Bogdan: „Clujule, ești minunat! Nu avem cuvinte pentru a exprima aprecierile voastre atunci când defilam cu mândrie in orașul pe care îl numim cu drag acasă. Va iubim”

Updated on octombrie 1, 2019 Zilele Clujului a oferit și în acest an o explozie de culoare. Parada, care reunește „sufletele” Clujului, este apreciată de foarte multă lume. În România nu mai există o astfel de Paradă. 300,000 de persoane au participat la Zilele Clujului.

Tudor Bogdan: „Clujule, ești minunat! Nu avem cuvinte pentru a exprima aprecierile voastre atunci când defilam cu mândrie in orașul pe care îl numim cu drag acasă. Va iubim”
Vezi aici Video:

Doru Curoşu: „Zilele Clujului e o sărbătoare aparte aici, 3 zile cu totul magice, frumos organizate și care adună zeci, poate chiar sute de mii de vizitatori.
Luni ca o finalitate a sărbătorii, a avut loc marșul Universității Babeş-Bolyai (#UBB), în frunte cu Președintele țării care tot UBB a absolvit și mii de studenți din toate universitățile din Cluj!”
(Video) Tudor Bogdan: „Clujule, ești minunat! Nu avem cuvinte pentru a exprima aprecierile voastre atunci când defilam cu mândrie in orașul pe care îl numim cu drag acasă. Va iubim” 1

(Video) Tudor Bogdan: „Clujule, ești minunat! Nu avem cuvinte pentru a exprima aprecierile voastre atunci când defilam cu mândrie in orașul pe care îl numim cu drag acasă. Va iubim” 2

(Video) Tudor Bogdan: „Clujule, ești minunat! Nu avem cuvinte pentru a exprima aprecierile voastre atunci când defilam cu mândrie in orașul pe care îl numim cu drag acasă. Va iubim” 3

(Video) Tudor Bogdan: „Clujule, ești minunat! Nu avem cuvinte pentru a exprima aprecierile voastre atunci când defilam cu mândrie in orașul pe care îl numim cu drag acasă. Va iubim” 4

Parada Zilelor Clujului, care a adunat peste 2000 de participanți, a fost și la ediția din acest an plină de culoare și efervescență, fiind urmărită de peste 8000 de spectatori. De asemenea, peste 7000 de studenți clujeni au pornit luni, 30 septembrie, în marș, pentru a marca începerea noului an universitar și 100 de ani de învățământ românesc la Cluj.

Parteneri principali: Terapia – o companie SUN PHARMA, Bergenbier, NTT Data, Pepsi, Banca Transilvania, Endava, Arobs, Iulius Mall, Moldovan.


Parteneri: Automobile Bavaria, Avangarde, Betfair, Energobit, Gerovital, Turkish Airlines, Napolact.

error: Content is protected !!