Târgul de Crăciun Cluj-Napoca începe din 22 noiembrie. „Sărbătorile de iarnă sunt și un prilej de joc și joacă, nu doar de jucării. Așa că, anul acesta, ne reunim sub semnul jocului și a “jucatului” împreună”

Updated on octombrie 23, 2019 Târgul de Crăciun din Cluj Napoca se deschide în data de 22 noiembrie, anunță organizatorii.

Aceștia îi invită și în acest an pe clujeni și pe turiști să petreacă sărbătorile la Cluj.

”Î: Adevăr sau provocare?
R: Adevăr. Provocarea începe abia în 22 noiembrie, când deschidem porțile Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca începe din 22 noiembrie. „Sărbătorile de iarnă sunt și un prilej de joc și joacă, nu doar de jucării. Așa că, anul acesta, ne reunim sub semnul jocului și a “jucatului” împreună” 1

Haideți că o spunem drept: jocul aduce laolaltă întreg familionul, de la copii la bunici, de la căței la pisici. Prin joc petrecem timp de calitate împreună, fie că vorbim de un remi etalat pe masa din bucătărie, de partidele de șah nepot-bunic, de X-0 între frați sau interminabilele ore petrecute lângă un Monopoly.

Sărbătorile de iarnă sunt și un prilej de joc și joacă, nu doar de jucării. Așa că, anul acesta, ne reunim sub semnul jocului și a “jucatului” împreună”, au anunțat organizatorii.

Anul trecut, Târgul de Crăciun din Cluj Napoca s-a clasat pe locul 10 în topul celor mai frumoase târguri de acest fel în 2018 întocmit de European Best Destinations, cel mai important site de destinații turistice din Europa, coordonat de o organizație a UE.

Despre Târgul de Crăciun din Cluj Napoca, European Best Destinations spune că este „o sărbătoare a familiei, a întregii familii extinse: copii, bunici, mătuşi, unchi, veri etc. De ce să vizitaţi Clujul în perioada Crăciunului?

Este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale şi de afaceri din România, găzduieşte cea mai mare universitate din ţară (n. r. ca număr de studenţi), dar şi în 2015, oraşul a fost capitala Europeană a Tineretului.

error: Content is protected !!