Surse. Un nou Mall la Cluj. Se va construi cel mai mare turn de locuințe din România, cu peste 30 de etaje. Va avea și un mall! Locaţia posibilă

Updated on octombrie 9, 2019 Piața imobiliară din Cluj este în fierbere după ce au apărut mai multe zvonuri că se va construi cel mai mare turn de locuințe din România, cu peste 30 de etaje, care la bază va avea un Mall.

Terenul imens pe care se afla în prezent hypermarketul Cora ar putea să se transforme în cel mai îndrăzneț proiect imobiliar din Cluj-Napoca, dar şi din România, anunță siteul imobiliar cluji.ro. Există tot mai multe voci care susțin că acolo ar urma să se construiască un turn mai înalt decât cel care este deja ridicat în vecinătate, lângă Nodul N – și ar putea avea cel puțin 30 de etaje. Complexul ar urma să cuprindă un mall cu multe spații de petrecere a timpului liber, iar deasupra sa se construiască spaţii de birouri şi apartamente.

Surse. Un nou Mall la Cluj. Se va construi cel mai mare turn de locuințe din România, cu peste 30 de etaje. Va avea și un mall! Locaţia posibilă 1

Spațiu este din belşug, doar că reprezentanții Primăriei au solicitat un studiu amănunțit a impactului asupra traficului, care este deja sufocat de numarul mare de maşini care circula în zonă, mai spun cei de la cluji.ro.

De asemenea, tot în cadrul acestui proiect, ar urma sa se construiască și o pasarelă deasupra Someșului care va lega complexul de strada Donath, considerată deja o centura de ocolire a Drumului Naţional de locuitorii din Floreşti.

Deocamdată proiectul nu a fost confirmat oficial.

error: Content is protected !!