Silvia: „Apreciez nespus ceea ce a realizat la Cluj pentru Emil Boc :universitate pentru vârsta a treia! Ar fi grozav să se întâmple și la București asemenea lucruri !”

Updated on octombrie 17, 2019 În data de  14 octombrie 2019, de la ora 14,00, în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai, a avut loc deschiderea festivă a cursurilor Universității Vârstei a 3-a.

Cursul inaugural – Sisteme constituționale comparate- a fost susținut de conf. Univ. Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

U3 este un proiect care se adresează persoanelor înaintate în vârstă. Proiectul dorește să contribuie la formarea continuă, incluziunea și menținerea activității persoanelor vârstnice. Pentru anul 2019-2020 proiectul U3-a Cluj-Napoca va fi organizat de către Direcția de Asistență Socială și Medicală în parteneriat cu Asociația EduNation și Fundația UBB, iar beneficiari vor fi seniorii de la Centrele de Zi pentru Vârstnici nr. 1 și nr. 2, care s-au înscris în acest proiect.

Silvia: „Apreciez nespus ceea ce a realizat la Cluj pentru Emil Boc :universitate pentru vârsta a treia! Ar fi grozav să se întâmple și la București asemenea lucruri !” 1

Proiectul este deja apreciat de oameni care îl vor extins și în alte orașe din România.

Silvia Bobolea a scris pe Facebook: „Dacă Gabriela Firea ar fi preocupată cu adevărat de binele bucureștenilor ,așa cum insinuează ,ar arunca din când în când câte o privire să spre alte segmente ale vieții !

Nu zic că nu sunt bune aparatele dentare sau testele de sarcină, dar omul are nevoie și de altceva pentru o viață frumoasă! De exemplu apreciez nespus ceea ce a realizat la Cluj pentru Emil Boc :universitate pentru vârsta a treia! Ar fi grozav să se întâmple și la București asemenea lucruri !”

error: Content is protected !!