Lucian Mindruta, întrebare pentru deputatul Dohotaru, Cluj, cum votează joi la moțiune. „Adrian Dohotaru, pe tine nu te știu, parca la un moment dat mâncai demonstrativ din gunoaie, pana la urma …”

Updated on octombrie 9, 2019 Lucian Mîndruță are o întrebare grea pentru deputatul Adrian Dohotaru, ex-USR. Va vota el cu PSD, joi la moțiune? Se pare că da.

Lucian Mindruta: „Doi defectori de la USR? Oana Bazgan, te-am văzut la proteste, e adevărat ce zice Ponta ca mâine votezi cu Guvernul?

Adrian Dohotaru, pe tine nu te știu, parca la un moment dat mâncai demonstrativ din gunoaie, pana la urma ți-a plăcut si ai rămas pe meniul asta? Tot Ponta spune si de tine ca ai defectat (bine, știam ca ai plecat de la USR mai demult). Are dreptate?

Lucian Mindruta, întrebare pentru deputatul Dohotaru, Cluj, cum votează joi la moțiune. „Adrian Dohotaru, pe tine nu te știu, parca la un moment dat mâncai demonstrativ din gunoaie, pana la urma ...” 1

Aștept sa vedem daca răspunde vreunul”.

Cu o zi înainte de moțiune, deputatul Adrian Dohotaru a postat un video cu ministrul Transporturilor în care-i mulțumea pentru ajutorul acordat în interzicerea ambarcațiunilor pe lacul Tarnița. E cam clar cu cine va vota mâine Dohotaru.

Adrian Dohotaru: „O nouă victorie în campania SOS Tarnița!
Am cerut Ministerului Transporturilor scoaterea lacului Tarnița, dar și a lacului Beliș-Fântânele, de pe lista lacurilor navigabile din România, iar ministrul Cuc a acceptat propunerea.

Ambarcațiunile motorizate produc daune clujenilor și biodiversității, mai ales că de aici provine apa pe care o bem. HG 665/2008, unde apar cele două lacuri din Cluj pe lista lacurilor navigabile, intră în contradicție cu reglementări anterioare de mediu care spun că ambarcațiunile motorizate nu au ce căuta în zone protejate, așa cum e Tarnita, sau care se suprapun pe arii naturale protejate, așa cum e Beliș-Fântânele.

HG-ul este modificat acum în regim de urgență. De această hotărâre de guvern se foloseau proprietarii de bărci și pontoane motorizate, plus skijeturi, dar chiar și hidroavioane, ca să ne polueze lacurile”.

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!