(Foto/Video) Iulia: „De ce la Brașov se poate?! De ce la Cluj Florești nu? 51 mp plus boxa plus parcare costa 65.000 euro. Ansamblu păzit, aerisit, verde, cu trotuare, piste biciclete, parcări, supermarket, Auchan, Lidl, Gradi, loc de joaca pentru copii si câini, la doar 5 km de centrul vechi. Si la preturile astea dezvoltatorii fac profit decent”

Updated on octombrie 8, 2019 Apartamentele din Cluj Napoca sunt cele mai scumpe din România, un trend care nu pare a se schimba în viitorul apropiat. În luna septembrie, un metru pătrat la Cluj costă în medie 1.640 de euro, comparativ cu 1.272 de euro, media la nivel național.

Deși clujenii plătesc bani grei pe apartamente, ansamblurile rezidențiale nu oferă întotdeauna și facilități pe măsură. Parcuri, piste de bicicletă, locuri de joacă pentru copii, grădinițe, sunt facilități care de multe ori lipsesc atunci când se ridică blocuri în Cluj și împrejurimi.

Iulia Ungureanu: „De ce la Brașov se poate?! De ce la Cluj, Florești nu? 51 mp plus boxa plus parcare costa 65.000 euro. Ansamblu păzit, aerisit, verde, cu trotuare, piste biciclete, parcări, supermarket, Auchan, Lidl, Gradi, loc de joaca pentru copii si câini, la doar 5 km de centrul vechi. Si la preturile astea dezvoltatorii fac profit decent”.

(Foto/Video) Iulia: „De ce la Brașov se poate?! De ce la Cluj Florești nu? 51 mp plus boxa plus parcare costa 65.000 euro. Ansamblu păzit, aerisit, verde, cu trotuare, piste biciclete, parcări, supermarket, Auchan, Lidl, Gradi, loc de joaca pentru copii si câini, la doar 5 km de centrul vechi. Si la preturile astea dezvoltatorii fac profit decent” 1 (Foto/Video) Iulia: „De ce la Brașov se poate?! De ce la Cluj Florești nu? 51 mp plus boxa plus parcare costa 65.000 euro. Ansamblu păzit, aerisit, verde, cu trotuare, piste biciclete, parcări, supermarket, Auchan, Lidl, Gradi, loc de joaca pentru copii si câini, la doar 5 km de centrul vechi. Si la preturile astea dezvoltatorii fac profit decent” 2 (Foto/Video) Iulia: „De ce la Brașov se poate?! De ce la Cluj Florești nu? 51 mp plus boxa plus parcare costa 65.000 euro. Ansamblu păzit, aerisit, verde, cu trotuare, piste biciclete, parcări, supermarket, Auchan, Lidl, Gradi, loc de joaca pentru copii si câini, la doar 5 km de centrul vechi. Si la preturile astea dezvoltatorii fac profit decent” 3

Coresi Avantgarden: „Pe locuri! Fii gata! Start!🚴‍♂️
Dorește-ți mai mult și spune „da“ noilor provocări. Alege să fii parte din comunitatea Coresi Avantgarden și pornește încrezător în cursa spre un nou stil de viață”.

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!