Florești-Cluj. Barta Laszlo: „Luni am mers cu mașina, am pornit la 7:45, si am ajuns pe Fabricii la 8:50, adică timpul de transfer a fost 1:05. Marți am ales autobuzul: am urcat la 7:05 in M21, in Bucium am ajuns la …”

Updated on octombrie 16, 2019 Drumul de la Florești la Cluj continuă să dea mari bătăi de cap. Unii ar renunța la mașini dar se pare că CTP nu este pregătit să preia fluxul de călători.

Pe grupul de Facebook Traiesc in Floresti – Cluj, Barta Laszlo Zoltan a scris: „Buna dimineața! Daca multi postează situația traficului, si diferența intre autobuz si mașină, prezint si eu situația: stau pe Porii, lucrez pe Fabricii in Cluj. Luni am mers cu mașina, am pornit la 7:45, si am ajuns pe Fabricii la 8:50, adică timpul de transfer a fost 1:05.

Florești-Cluj. Barta Laszlo: „Luni am mers cu mașina, am pornit la 7:45, si am ajuns pe Fabricii la 8:50, adică timpul de transfer a fost 1:05. Marți am ales autobuzul: am urcat la 7:05 in M21, in Bucium am ajuns la ...” 1

Marți am ales autobuzul: am urcat la 7:05 in M21, in Bucium am ajuns la 8:05, așa am fost sigur ca 52-ul a plecat deja. Dar nu, a venit fix când am ajuns in stație, deci am așteptat câteva secunde.

52-ul a ajuns pe Fabricii la 8:50, timpul de transfer cu autobuzul a fost 1:45, adica cu 40 de minute mai mult fata de mașina. Si atunci ne miram ca lumea prefera mașinile???

Explicația e simpla: cu mașina poți sa alegi traseul (E60, Plopilor, Horea, Oasului, Fabricii) dar cu autobuzul nu, si degeaba sunt benzi dedicate, timpul de transfer e mult mai mare in condițiile in care pe următorul autobuz am așteptat doar câteva secunde.

PS: autobuzele erau extrem de pline, deci multi aleg CTP-ul…si acum stau in M21 de 15 min pe Cetatii, si am mers 300m…”

Maria Stefania Faur: Ai dreptate. Luni dimineață fetele mele au asteptat de la ora 7 pana la 8.18 in stația de la primărie dor ca sa poată urca in autobuz. Toate veneau pline. Apoi au urcat împinse de val, inghesuite.

Ieri au preferat sa mearga cu o ora mai devreme asa au stat in clasa sa astepte, decat in statie in frig. Daca as avea posibilitatea sa le duc cu mașina personala as prefera. Probabil depinde de zile”.

error: Content is protected !!