Cosmin Alexandru: „E cam bătaie de joc! Un bilet pe Tarom București- Cluj și înapoi weekendul viitor e aproape 400 de euro. Cu 400 de euro zbori de la București la distanțe incomparabil mai mari, în Europa sau în afara ei”

Updated on octombrie 12, 2019 Politica de prețuri de la TAROM este criticată de clienți. 400d e euro un drum dus-întors Cluj-București parcă este prea mult. Se pare că TAROM profită bine după retragerea Wizz Air de pe traseul București.

Cosmin Alexandru: „Băi, totuși ceva e profund în neregulă cu linia aeriană națională care e pe pierderi de 6 ani!
Un bilet pe Tarom până la Cluj și înapoi weekendul viitor e aproape 400 de euro. Cu 400 de euro zbori de la București la distanțe incomparabil mai mari, în Europa sau în afara ei.

Cosmin Alexandru: „E cam bătaie de joc! Un bilet pe Tarom București- Cluj și înapoi weekendul viitor e aproape 400 de euro. Cu 400 de euro zbori de la București la distanțe incomparabil mai mari, în Europa sau în afara ei” 1
E cam bătaie de joc!”

Roxana Andreea Drăguş De acord cu tine. Tot pe 18 zbor și eu și am luat doar zbor dus și ma întorc cu trenul având in vedere că nu mai erau zboruri-retur in ziua de sâmbătă seara decât la peste 1.000 lei.
Cosmin Alexandru: „E cam bătaie de joc! Un bilet pe Tarom București- Cluj și înapoi weekendul viitor e aproape 400 de euro. Cu 400 de euro zbori de la București la distanțe incomparabil mai mari, în Europa sau în afara ei” 2

Amalia Enache: In plus, n-am mai avut zbor cu Taromul fara intarziere in ultimul an. Am ajuns sa ii evit cat pot.

error: Content is protected !!