Cluj-Florești, marcaje schimbate, accident grav după 12 ore. Asociația Pro Infrastructură: „O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1. Însă se pare că iresponsabilii din …”

Updated on octombrie 1, 2019 Un grav accident a avut loc luni seară, la 12 ore după ce „Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a schimbat marcajele pe drumul Florești Cluj. Patru adulți și un copil au fost răniți luni seara în accident.

Asociația Pro Infrastructură: „Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face din nou șosele împotriva șoferilor! Recent, s-a înlocuit stratul de uzură pe unul dintre cele mai aglomerate sectoare de drum din țară, DN1 între Cluj-Napoca și Florești.

Dar surpriză, la retrasarea marcajelor au permis virajul la stânga peste trei benzi de circulație din sens opus (vezi prima imagine atașată mai jos). Previzibil, la 12 ore de la aplicarea noii semnalizări, deja avem un accident (a doua poză)!

Cluj-Florești, marcaje schimbate, accident grav după 12 ore. Asociația Pro Infrastructură: „O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1. Însă se pare că iresponsabilii din ...” 1 Cluj-Florești, marcaje schimbate, accident grav după 12 ore. Asociația Pro Infrastructură: „O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1. Însă se pare că iresponsabilii din ...” 2

O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1.

Însă se pare că iresponsabilii din Compania Națională Anti-Infrastructură din România țin cu tot dinadinsul să creeze noi puncte negre pe șosele în loc să le reducă. Evident că ei vor da vina tot pe șoferi când se vor produce accidente.

Cerem desființarea de urgență a acestor viraje la stânga și tragerea la răspundere a celor din CNAIR și Poliția Română care au girat “soluția”. Domnilor, dacă nu sunteți capabili să faceți infrastructură rutieră sigură, măcar nu o faceți mai nesigură pe cea existentă!

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a scris: „ISU Cluj -Copilul de 7 ani, un bărbat și o femeie, ambii în jurul a 20 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate”.

Cluj-Florești, marcaje schimbate, accident grav după 12 ore. Asociația Pro Infrastructură: „O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1. Însă se pare că iresponsabilii din ...” 3 Cluj-Florești, marcaje schimbate, accident grav după 12 ore. Asociația Pro Infrastructură: „O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1. Însă se pare că iresponsabilii din ...” 4 Cluj-Florești, marcaje schimbate, accident grav după 12 ore. Asociația Pro Infrastructură: „O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1. Însă se pare că iresponsabilii din ...” 5 Cluj-Florești, marcaje schimbate, accident grav după 12 ore. Asociația Pro Infrastructură: „O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1. Însă se pare că iresponsabilii din ...” 6

Lazar Daniel: „Abia au trecut 12 ore de la trasarea marcajelor și deja se fac accidente!”

error: Content is protected !!