Cluj. Autobuze pline, de la Florești. Izabella: „Copil de maxim 3 ani stătea pe jos cu tatăl ei dar nimeni nu s-ar fi ridicat…Se împingeau oamenii ca animalele ca sa încapă cumva… Acuzam pe unu altul.. dar hai sa fim prima data noi …”

Updated on octombrie 8, 2019 Perioadă dificilă pentru cei care vor să ajungă din Florești la Cluj. Mașini multe, autobuze puține și aglomerate.

În Grupul celor care traiesc in Floresti sau Cluj, Izabella Hences a scris: „În dimineața asta de la ora 6.20-6.40 nu a fost nici un M21 spre Cluj… degeaba s-au băgat autobuze pentru școlari daca s-au redus mijloacele de transport pentru toată lumea!

Cluj. Autobuze pline, de la Florești. Izabella: „Copil de maxim 3 ani stătea pe jos cu tatăl ei dar nimeni nu s-ar fi ridicat...Se împingeau oamenii ca animalele ca sa încapă cumva... Acuzam pe unu altul.. dar hai sa fim prima data noi ...” 1

Plus ca si noi toți care locuim in sătuc ar trebui sa ne ajutam nu sa ne încurcam… stați la ușă nu v-ați mișca un pic sa aibă si alții loc … credeți ca numai voi de pe Eroilor trebuie sa încăpeți?!

Cine întreabă de ce se merge cu mașina personala si de ce nu merge cu transportul in comun asta e problema ca nu ai loc…copil de max 3 ani stătea pe jos cu tatăl ei dar nimeni nu s-ar fi ridicat…

Acuzam pe unu altul.. dar hai sa fim prima data noi înșiși mai buni, mai înțelegători, si mai respectuoși! Se împingeau oamenii ca animalele ca sa încapă cumva… este vorba de (stația Florilor str Cetății)😳🙄”

Anuța Gheaja: „Se circulă jalnic din Florești, in 2 ore nu se ajunge in Cluj!!!”

error: Content is protected !!