Accident Cluj. Andrei: „ Astăzi in jurul orei 10:25 a fost lovită prietena mea pe trecerea de pietoni de pe strada Buna Ziua colt cu Calea Turzii (la Rompetrol) de către șoferul unui BMW x 1 gri metalizat. Ași dori sa iau legătura cu șoferul implicat sau cu cineva care a văzut incidentul”

Updated on octombrie 23, 2019 Un clujean cere ajutorul pentru găsirea unui șofer care a i-ar fi lovit prietena pe trecerea de pietoni.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Andrei Budai a scris. „Buna ziua ! Astăzi in jurul orei 10:25 a fost lovită prietena mea pe trecerea de pietoni de pe strada Buna Ziua colt cu Calea Turzii (la Rompetrol) de către șoferul unui BMW x 1 gri metalizat. Ași dori sa iau legătura cu șoferul implicat sau cu cineva care a văzut incidentul. Mulțumesc !
Tipul s-a oprit. Ea find in stare de șoc a zis ca e ok. Problema mea e ca el nu și-a respectat îndatoririle sa o ducă la urgente sa vadă cu adevărat ca e ok.

Accident Cluj. Andrei: „ Astăzi in jurul orei 10:25 a fost lovită prietena mea pe trecerea de pietoni de pe strada Buna Ziua colt cu Calea Turzii (la Rompetrol) de către șoferul unui BMW x 1 gri metalizat. Ași dori sa iau legătura cu șoferul implicat sau cu cineva care a văzut incidentul” 1

Când te ridici după ce ești lovit de o mașina ma gândesc ca ești bucuros ca trăiești, primul gând e ca ești ok, după vreo ora apar durerile (după ce trece adrenalina)”

Mihai P.: Nu sunt camere de filmat chiar în sens oare? Macar sa vezi Nr de inmatriculare
Tereza Voicu: Adresați-va politiei. Pana in acest moment nu a fost sesizat la 112. Daca aveți martori despre ce s-a întâmplat sau daca merge la UPU vor anunța ei politia. Sunt camere in zona, se poate identifica.

Ciurte O.: Camerele de supraveghere din benzinării nu le poți vedea fără sa mergi cu politia sau sa mergi cu dovada ca am anunțat organele competente sau alta întrebare daca a fost lovită pe trecerea de ce nu a sunat cineva la 112? Ca acela poate nici nu este din Cluj si era in trecere si nu l mai găsești sau alta chestie cum a sunat pe prietenul ei de ce nu a sunat la 112 direct dar de la 10-25 daca suni Acuma sau pui plângere este fix zero

error: Content is protected !!