Cluj. Concert Bryan Adams în noiembrie. Cât costă un bilet

Updated on octombrie 18, 2019 Cântăreţul canadian Bryan Adams vine la Cluj Napoca în data de 11 noiembrie unde va susține un concert la BT Arena, în cadrul turneului„Shine A Light”, prin care artistul îşi promovează cel mai recent album, compus din 12 piese rock, pop şi R&B.

Preţul biletelor variază între 199 şi 289 de lei, în funcţie de zonă, informează a1.ro

Cluj. Concert Bryan Adams în noiembrie. Cât costă un bilet 1

Bryan Adams, născut pe 5 noiembrie 1959, în Ontario (Canada), a devenit cunoscut pe continentul nord-american în 1983, odată cu albumul „Cuts Like a Knife”, al treilea disc al său. În următorul an, „Reckless” i-a adus recunoaşterea la nivel mondial. Piese ca „Run To You”, „Summer of 69”, „Please Forgive Me”, „Everything I Do” şi „Have you Ever Really Loved a Woman” se numără între cele mai cunoscute single-uri ale lui. A lansat în total 14 albume de studio, cel mai recent, „Shine A Light”, apărut în martie 2019.

În anul 1992, Bryan Adams a câştigat premiul Grammy pentru cea mai bună piesă scrisă special pentru film sau televiziune. El a primit distincţia pentru melodia „(Everything I Do) I Do It For You”, compusă pentru filmul „Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves”.

Bryan Adams a fost nominalizat de cinci ori la Globurile de Aur, de trei ori la Oscar şi a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Bryan Adams a mai concertat în România, la Bucureşti, în 2000 şi 2008.

error: Content is protected !!