Cluj. Evenimentul unic în Europa de Est: Campionatul Mondial de Darts

Updated on octombrie 3, 2019 Între 7 și 12 octombrie, la Grand Hotel Italia din Cluj Napoca, are loc Campionatul Mondial de Darts.

Evenimentul este unic în istoria acestui sport, întrucât este organizat pentru prima dată într-o țară din Europa de Est și abia pentru a opta oară pe continetul european, cu excepția țărilor din Marea Britanie, care au tradiție în această disciplină, scrie prosport.ro.

Campionatul Mondial de darts se va desfășura la masculin, feminin și juniori, ediția din acest an stabilind un record în privința numărului de participanți. La fiecare dintre cele trei clasificări, vor fi confruntări la simplu, dublu și pe echipe.

Cluj. Evenimentul unic în Europa de Est: Campionatul Mondial de Darts 1

Lotul României Campionatul Mondial de Darts din România

Federaţia Română de Darts anunță peste 650 de oficiali și jucători, proveniți din 55 de delegații. România, țară organizatoare, va participa prin lotul de opt jucători și jucătoare, plus patru juniori, având pentru prima dată în istorie sportivi la categoria din urmă. Lotul tricolor este format din: Andreea Brad, Carmen Stoean, Oana Bîrsan, Oana Cimpoca, Alexandru Stoian, Adrian Frim, Gabriel Pascaru, László Kadar, Geanina Vulc, Ionela Oltean, Mario Spânu și Robert Badea.

Evoluția scorurilor la toate cele 64 de ținte va putea fi urmărită în premieră pe dartconnect.com. În plus, toate meciurile de pe scenă, de marți și până sâmbătă, vor fi transmise livestream pe federatiedarts.ro. Pentru această perioadă a fost creat un site dedicat competiției, worldcupdarts2019.com, de unde iubitorii darts-ului pot afla informații despre participanți și organizatori, dar și programul pe zilei al evenimentului, alături de tragerea la sorți.

De-a lungul celor șase zile de darts, clujenii și nu numai sunt invitați să descopere un sport nou, să învețe să arunce la țintă sau pur și simplu să urmărească show-ul celor mai mari jucători de darts din toată lumea, intrarea pentru spectatori fiind liberă.

error: Content is protected !!