(Video) Emil Boc luat la mișto de primarul Iașului după ce un ieșean i-a cerut să ia exemplu de la primarul Clujului care face metrou

Updated on septembrie 20, 2019 Succesul primarului Emil Boc îi pune în încurcătură pe ceilalți primari. Un ieșean i-a cerut primarului Mihai Chirica să ia exemplu de la Culj. Acesta, nemulțumit a replicat prin miștouri la adresa lui Boc.

Mihai Chirica l-a ironizat, vineri, pe primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, spunând că atunci când va apărea metroul la Cluj el va fi primul călător, dar că nu crede că va prinde finalizarea unei astfel de investiţii.

(Video) Emil Boc luat la mișto de primarul Iașului după ce un ieșean i-a cerut să ia exemplu de la primarul Clujului care face metrou 1

Declaraţia lui Mihai Chirica a fost făcută, vineri, într-o piaţă din Iaşi, unde un localnic i-a cerut socoteală în legătură cu investiţiile la infrastructura din oraş. Acesta i-a sugerat primarului din Iaşi să ia exemplu de la Emil Boc, anunță Mediafax. 

„Să ia legătura cu domnul Boc de la Cluj, că dânsul îşi trage metrou. Dânsul (n.r. Mihai Chirica) ce are de gând, al nostru?”, a întrebat un ieşean la un eveniment ce a avut loc în Piaţa Alexandru din oraş.

În replică, Mihai Chirica l-a ironizat pe Boc, explicând că va dura foarte mult până când edilul Clujului va face metroul.
„Sincer, eu nu am să-mi trag niciun metrou, iar când apare metroul la Cluj eu voi fi primul călător. Să dea Dumnezeu să pot să mă mişc, dar bănuiesc că nu o să apuc”, a răspuns Mihai Chirica.

Vezi aici Video:

Reveni cu detalii!

error: Content is protected !!