Video Cluj. Update. Poliția i-a găsit pe șoferii CTP care au trecut pe roșu cu autobuzul și troleibuzul. Măsurile luate

Updated on septembrie 10, 2019 Update
Poliția Rutieră s-a autosesizat în urma filmulețului postat pe Facebook în care se observă că doi șoferi de la CTP au trecut pe culoarea roșie a semaforului.

“Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, care surprind conducătorii a doua autovehicule (autobuz și troleibuz) care circulă pe raza municipiului Cluj-Napoca fără a respecta culoarea roșie a semaforului, vă comunicăm că polițiștii Biroului Rutier s-au autosesizat și au făcut verificări.

Video Cluj. Update. Poliția i-a găsit pe șoferii CTP care au trecut pe roșu cu autobuzul și troleibuzul. Măsurile luate 1

Astfel, au fost identificați conducătorii auto, iar în cursul zilei de azi aceștia au fost sancționati contravențional cu amendă și le-a fost suspendat dreptul de conduce pe o perioadă de 30 de zile”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Cluj, potrivit Ziua de Cluj. 

Stire Initiala
Liniuțe în Cluj nu fac doar autoturismele. Chiar și autobuzele și troleibuzele. Plin de Schumacheri în Cluj.

Culoarea roşu la semafor a devenit opţională pentru mulţi şoferi teribilişti, care cred că regulile de circulaţie nu li se aplică. Aşa au crezut şi doi şoferi ale unor mijloace de transport public, din Cluj, anunță Observator TV. 

Video Cluj. Update. Poliția i-a găsit pe șoferii CTP care au trecut pe roșu cu autobuzul și troleibuzul. Măsurile luate 1

După cum se poate vedea în imaginile surprinse de un biciclist şi publicate pe grupul de Facebook Șoferi de Week-end, atât autobuzul, cât şi troleibuzul trec pe roşu, spre uluiala celorlalţi participanţi la trafic.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!