Turistă Canada: „Păcat că, de la Borş şi până la Cluj, nu aveţi o autostradă, e păcat. Pierdeţi foarte mult. Întreaga ţară, nu numai voi…”

Updated on septembrie 22, 2019 Băile Felix devin toamna tot mai atractive pentru turişti din ţări în care clima nu este foarte prietenoasă. Finlandezii şi chiar canadienii merg în Bihor să-şi trateze diferite afecţiuni.

Alturi de străini sunt şi mulţi români care au emigrat şi care recunosc că aici simt că întineresc. Din păcate mulţi au înţeles repede ca să ajungi la Băile Felix nu e simplu, scrie stirileprotv.ro.

Turistă Canada: „Păcat că, de la Borş şi până la Cluj, nu aveţi o autostradă, e păcat. Pierdeţi foarte mult. Întreaga ţară, nu numai voi...” 1

Luminiţa, turistă din Canada: “E foarte greu drumul de parcurs de la Bucureşti la Oradea. Şi este foarte greu pentru cineva care vrea să vadă împrejurimile.

Păcat că, de la Borş şi până la Cluj, nu aveţi o autostradă, e păcat. Pierdeţi foarte mult. Întreaga ţară, nu numai voi.”

În acest weekend, gradul de ocupare în staţiune este foarte aproape de 100%.

Dr. med. Gheorghe Moraru, medic primar recuperare medicală: “Este un obicei la noi ca cei din nord, sau nordicii, cum le spunem noi, să vină la tratament la Băile Felix în septembrie-octombrie-noiembrie. Avem foarte multe posibilităţi de tratament, baza este foarte modernă.”

error: Content is protected !!