(Foto) Mirela: „Cluj-Napoca, un oraş frumos, cu oameni faini şi parcă mai relaxați, amabili şi cu mult bun simț. İn douā zile nu am auzit nici un claxon, iar civilizația în trafic la mare înălțime. Transport în comun curat şi foarte …”

Updated on septembrie 22, 2019 Clujul se află în topul preferințelor turiștilor, județul fiind pe locul al patrulea ca număr de vizitatori, după București, Brașov și Constanța.

În 2018, Clujul a fost vizitat de peste 600.000 de turiști și s-a clasat pe 4, după București (peste 1,933 milioane), Constanța (peste 1,294 milioane) și Brașov (peste 2,439 milioane), trend care contiună și în acest an.

(Foto) Mirela: „Cluj-Napoca, un oraş frumos, cu oameni faini şi parcă mai relaxați, amabili şi cu mult bun simț. İn douā zile nu am auzit nici un claxon, iar civilizația în trafic la mare înălțime. Transport în comun curat şi foarte ...” 1 (Foto) Mirela: „Cluj-Napoca, un oraş frumos, cu oameni faini şi parcă mai relaxați, amabili şi cu mult bun simț. İn douā zile nu am auzit nici un claxon, iar civilizația în trafic la mare înălțime. Transport în comun curat şi foarte ...” 2

Orașul Cluj Napoca atrage turiști ca un magnet, iar oamenii sunt impresionați de ceea ce găsesc aici.

Mirela Popa a scris pe Facebook: „Cluj-Napoca, un oraş frumos, cu oameni faini şi parcă mai relaxați, amabili şi cu mult bun simț. İn douā zile nu am auzit nici un claxon, iar civilizația în trafic la mare înălțime. Transport în comun curat şi foarte bine pus la punct.

(Foto) Mirela: „Cluj-Napoca, un oraş frumos, cu oameni faini şi parcă mai relaxați, amabili şi cu mult bun simț. İn douā zile nu am auzit nici un claxon, iar civilizația în trafic la mare înălțime. Transport în comun curat şi foarte ...” 3 (Foto) Mirela: „Cluj-Napoca, un oraş frumos, cu oameni faini şi parcă mai relaxați, amabili şi cu mult bun simț. İn douā zile nu am auzit nici un claxon, iar civilizația în trafic la mare înălțime. Transport în comun curat şi foarte ...” 4 (Foto) Mirela: „Cluj-Napoca, un oraş frumos, cu oameni faini şi parcă mai relaxați, amabili şi cu mult bun simț. İn douā zile nu am auzit nici un claxon, iar civilizația în trafic la mare înălțime. Transport în comun curat şi foarte ...” 5 (Foto) Mirela: „Cluj-Napoca, un oraş frumos, cu oameni faini şi parcă mai relaxați, amabili şi cu mult bun simț. İn douā zile nu am auzit nici un claxon, iar civilizația în trafic la mare înălțime. Transport în comun curat şi foarte ...” 6 (Foto) Mirela: „Cluj-Napoca, un oraş frumos, cu oameni faini şi parcă mai relaxați, amabili şi cu mult bun simț. İn douā zile nu am auzit nici un claxon, iar civilizația în trafic la mare înălțime. Transport în comun curat şi foarte ...” 7

Cum nu cunoaşteam zona am intrebat un domn şofer de autobuz cu ce se poate ajunge la gară, iar dansul a zis ca să urcăm şi ne duce o stație apoi luam autobuzul 9. Am vrut să compostăm biletele şi ne-a zis să nu le stricăm pentru o stație şi ne-a urat să avem drum bun!

Poliția locală îşi face pe deplin datoria. Mâncarea foarte bunã şi multe, multe cofetării.”

error: Content is protected !!