(Foto) Accident Cluj. Update. Cum a fost lovită tânăra pe trotinetă de o șoferiță. Ce spune Poliția

Updated on septembrie 18, 2019 O tânără de 22 de ani pe trotinetă a fost lovită astăzi de un autoturism pe strada George Cosbuc. De vină pentru accident ar fi tânăra care a pătruns în intersecție fără să se asigure.

Tereza Voicu, Info Trafic jud Cluj: „ Conform reprezentanților IPJ Cluj o femeie de 22 de ani din Cluj-N a condus o trotinetă electrică pe Aleea Stadion și ajungând la int cu str G.Cosbuc a pătruns în intersecție fără să se asigure fiind accidentată de un autoturism condus de o femeie de 33 de ani din Cluj-N pe str G Coșbuc înspre str Motilor. În urma accidentului a rezultat rănirea tinerei de pe trotineta”.

(Foto) Accident Cluj. Update. Cum a fost lovită tânăra pe trotinetă de o șoferiță. Ce spune Poliția 1

(Foto) Accident Cluj. Update. Cum a fost lovită tânăra pe trotinetă de o șoferiță. Ce spune Poliția 2

(Foto) Accident Cluj. Update. Cum a fost lovită tânăra pe trotinetă de o șoferiță. Ce spune Poliția 3
(Foto captură video)

Mihai Koteles: Am fost martor la accident, fata impreuna cu prietenul ei (pareau a fi turisti/straini- cel putin unul dintre ei nu vorbea romaneste) veneau cu viteza pe trotineta electrica, pe trotuar/aleea din stanga pe directia de mers opera maghiara – stadion si cel mai probabil fata necunoscand parcul, nu a observat (sau a observat prea tarziu sa mai puna frana) ca aleea se termina si probabil a crezut ca parcul, respectiv aleea se continua pe langa hotelul SPORT (de aceea nu a franat), daca va uitati de la ~50m spre intersectie, soseaua nu se vede (e o mica panta), se creaza o iluzie optica….bineinteles asta nu scuza mersul cu viteza prin parc.

Jurnalistul Dan Andronic, București: „Dragilor, am și eu o problemă. Cu oamenii pe trotinete, printre mașini. Aseară veneam de la România TV, ora 23.00, unul în negru, fără nici o lumină, mergea pe șosea aiurea, de era să se lipească ca o muscă de parbriz.
Dimineață, încă vreo doi…”

error: Content is protected !!