Accident Cluj. Femeie pe trotinetă lovită de o mașină. Adam: „Astia cu trotineta nu au niciun Dumnezeu, ieri pe Eroilor venea unul dinspre teatru pe mijlocul drumului, am frânat brusc si am așteptat sa treacă. Toți care circula cu bicicleta/trotineta ar trebui sa dea examen din codul rutier obligatoriu”

Updated on septembrie 18, 2019 O tânără pe trotinetă a fost lovită de un autoturism pe strada George Coșbuc. A fost transportată ed la spital.

‎Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Abel Budușan a scris: „Femeie cu trotinetă lovită pe George Coșbuc. Se aglomerează”
Accident Cluj. Femeie pe trotinetă lovită de o mașină. Adam: „Astia cu trotineta nu au niciun Dumnezeu, ieri pe Eroilor venea unul dinspre teatru pe mijlocul drumului, am frânat brusc si am așteptat sa treacă. Toți care circula cu bicicleta/trotineta ar trebui sa dea examen din codul rutier obligatoriu” 1

Tereza Voicu: ISU Cluj – o pacienta de in jurul varstei de 20 de ani, a primit asistență medicală de la echipajul SMURD, este conștientă, stabilă și este transportata în aceste momente la unitatea de primiri urgențe pentru investigații și tratamentele de specialitate, privind un traumatism suferit ca urmare a accidentului.

Erika Todea: A început deja, era și timpul numai la câți am evitat eu in tragic, se baga fără sa se asigure, fără echipament de protecție deci no la trotinete nu trebuie sa ai nimic din cele menționate mai sus și nici sa te asiguri… Totul li se cuvine… Pana o data când se va încheia cu deces….

Adam Szabolcs Sebestyen: Astia cu trotineta nu au niciun Dumnezeu, ieri pe Eroilor venea unul dinspre teatru pe mijlocul drumului, am frânat brusc si am așteptat sa treacă nebunul. Toți care circula cu bicicleta/trotineta ar trebui sa dea examen din codul rutier obligatoriu.

Mihnea Radu: Mult prea multi participanti la trafic cu trotinete, oameni care nu au cunostinte ale codului rutier si nici o treaba cu traficul…care habar nu au sau nu respecta nici un semn de circulatie, nici o regula de prioritate, nu se asigura cand traverseaza… nu tu vesta reflectorizanta, nu tu casca de protectie, o intentie de semnalizare a schimbarii directiei de mers, de parca soferii pot ghici unde vor ei sa mearga… merg pe banda de masini ca si cum ar avea acest drept, iti sar in fata si dupa aia iti arata semne obscene ca si cum tu ai fi de vina pentru cretinitatea si inconstienta lor… nici nu e de mirare cã se intampla de-astea. Isi cumpara trotinete si isi dau drumu la vale cu ele, fara sa aiba nici o notiune a pericolelor la care se expun. Ca si cum ti-ai cumpara un pistol sa te uiti prin teava lui, tot aia e…

Kovacs Zoltan: Da ce o cautat mula printre masini pe carosabil,sper sa invete minte, una mergea cu copilu încă, o tăiat 4 benzi in Piața Ștefan cel mare fără sa se asigure ,efectiv de langa bordura dreapta ,a taiat toate benzile pana la bordura stanga cu copil mic cu trotineta

Delia Cosma: Prin tot centrul, inclusiv unde sunt benzi pentru biciclete, merg cu viteza printre pietoni pe trotuare. Intra pe carosabil printre masini. Fara reglementari drastice, vor fi tot mai multe accidente.

Fărcaş Bogdan: Trebuie data o lege referitoare la trotinete , sunt prea multe accidente , unii nu respecta nimic , apar brusc in fata masinii .
Fati A. Alexandru: „Cum va fi catalogat accidentul ? Accident intre doua vehicule? Sau Pieton lovit pe partea carosabila ?
Accident Cluj. Femeie pe trotinetă lovită de o mașină. Adam: „Astia cu trotineta nu au niciun Dumnezeu, ieri pe Eroilor venea unul dinspre teatru pe mijlocul drumului, am frânat brusc si am așteptat sa treacă. Toți care circula cu bicicleta/trotineta ar trebui sa dea examen din codul rutier obligatoriu” 2
(foto George Cadis)

error: Content is protected !!