Diferenţa dintre FCSB şi CFR Cluj, dezvăluită de Mijlocașul ofensiv Mihai Roman: „Dan Petrescu are autoritate”

(Last Updated On: September 12, 2019)

Mijlocașul ofensiv Mihai Roman (34 de ani) a vorbit despre diferența dintre CFR Cluj și clubul din Capitală, după ce a fost împrumutat de FCSB la FC Botoşani. Veteranul nu se ascunde să vorbească despre lucrurile care nu merg bine la vicecampioni.

Mijlocaşul de bandă, folosit mai mult fundaş de FCSB, a folosit situaţia lui Cătălin Golofca ca exemplu. Fotbalistul a fost transferat recent de CFR după o nouă perioadă bună la Botoşani, după ce în urmă cu mai bine de un an a trecut şi pe la FCSB, scrie telekomspoort.ro.

Diferenţa dintre FCSB şi CFR Cluj, dezvăluită de Mijlocașul ofensiv Mihai Roman: „Dan Petrescu are autoritate" 1

“Acum s-a mai liniştit şi el şi cred că o să facă treabă. Bineînţeles, acolo nu o să poată să facă lucrurile pe care le-a făcut la FCSB, pentru că se ştie că Dan Petrescu are autoritate”, a declarat Roman despre fostul său coleg.

Cedat sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon la echipa căreia Gigi Becali i-a plătit 400.000 de euro în schimbul său în urmă cu un an, Mihai Roman nu concepe să revină la FCSB. “Nu cred, nicio şansă!”, spune mijlocaşul în vârstă de 34 de ani.