Cluj. Timea: „Pentru cei care tot recomanda circulația alternativa, mai exact cu autobuzul, deoarece ii mai rapid…..Va recomand sa plecați exact la aceeași ora la care ați fi plecat cu mașina, si va garantez eu ca veți avea 2 surprize. 1. Nu ii mai rapid, ci cu mult mai încet (Eu am plecat de la …”

Updated on septembrie 18, 2019 Sunt unii șoferi care nu pot fi convinși că este mai bine cu autobuzul decât cu mașina personală. Sunt chiar uimiți de ce autobuzele sunt blocate de mii de mașini. Poate dacă ar fi mai puține mașini autobuzele nu ar mai fi blocate.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Timea Rus a scris: „Pentru cei care tot recomanda circulația alternativa, mai exact cu autobuzul, deoarece ii mai rapid…..Va recomand sa plecați exact la aceeași ora la care ați fi plecat cu mașina, si va garantez eu ca veți avea 2 surprize.

Cluj. Timea: „Pentru cei care tot recomanda circulația alternativa, mai exact cu autobuzul, deoarece ii mai rapid.....Va recomand sa plecați exact la aceeași ora la care ați fi plecat cu mașina, si va garantez eu ca veți avea 2 surprize. 1. Nu ii mai rapid, ci cu mult mai încet (Eu am plecat de la ...” 1

1. Nu ii mai rapid, ci cu mult mai încet (Eu am plecat de la Primărie Florești ca de obicei la 6:15 iar la 6:55 eram deabia pe Calea Florești, in condițiile in care cu mașina la aceeași ora de plecare la 6:40 ajungeam la The Office).

2. Veți avea plăcerea sa simțiți cum se simt cartofi într-un sac 🙄. Va rog eu nu mai propuneți circulația alternativa, deoarece cine circula cu mașina își asuma aglomerația indiferent de zona orașului iar ceilalți circula cu autobuzul când nu ii ora de vârf, când intradevar ii posibil ca sa fie mai rapid ca mașina”.

Man Daniela: Ciudat eu am plecat cu autobuzul de pe cetății la 6.25 și la ora 7 eram în Mărăști zona Brd la munca
Claudia Petruța: Dacă și-ar lăsa mai mulți mașina acasă și ar lua busul ar fi mai liber drumul și ar ajunge și busul mai repede.
Mihnea Perianu: Dimineata la 7:20 nici macar nu ma pot urca in troleu la Cocosul de Aur, atat is de pline. Daca ma urc in al 3-lea am noroc.
George Cadis: Din Grigorescu pleaca autobuze din 7 in 7 minute. Sunt aproape goale. In schimb sunt masini cu cate o persoana la bord… (soferul)

Dragos Si Madalina: „Pe strada Oașului pe un tronson de drum de maxim 2 km am ajuns sa facem 30 de minute. S-au făcut nenumărate cereri pentru decongestionarea traficului, însă momentan nimic concret. Specialiștii de la Siguranța Circulației ar trebui sa parcurgă măcar 2 zile la rand porțiunea aceasta de drum. Numa zâc”.
Cluj. Timea: „Pentru cei care tot recomanda circulația alternativa, mai exact cu autobuzul, deoarece ii mai rapid.....Va recomand sa plecați exact la aceeași ora la care ați fi plecat cu mașina, si va garantez eu ca veți avea 2 surprize. 1. Nu ii mai rapid, ci cu mult mai încet (Eu am plecat de la ...” 2

Cluj. Timea: „Pentru cei care tot recomanda circulația alternativa, mai exact cu autobuzul, deoarece ii mai rapid.....Va recomand sa plecați exact la aceeași ora la care ați fi plecat cu mașina, si va garantez eu ca veți avea 2 surprize. 1. Nu ii mai rapid, ci cu mult mai încet (Eu am plecat de la ...” 3

Hui Dorin: „Deja aglomerat pe ruta ocolitoare Florești !”
Cluj. Timea: „Pentru cei care tot recomanda circulația alternativa, mai exact cu autobuzul, deoarece ii mai rapid.....Va recomand sa plecați exact la aceeași ora la care ați fi plecat cu mașina, si va garantez eu ca veți avea 2 surprize. 1. Nu ii mai rapid, ci cu mult mai încet (Eu am plecat de la ...” 4
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!