Cluj. Marșul UBB „100 de ani de universitate românească la Cluj”

Updated on septembrie 20, 2019 Universitatea Babeş-Bolyai, cea mai universitate din România, împlinește 100 de ani de învățământ românesc la Cluj. Pentru a marca acest eveniment, se va organiza un marș. Marșul va avea loc luni, 30 septembrie, începând cu ora 11:30.

Universitatea Babeş-Bolyai: „Universitatea Babeș-Bolyai sărbătorește, în acest an, 100 de ani de învățământ românesc la Cluj.
Ceremonia de deschidere a anului universitar 2019 – 2020 marchează intrarea în noul an academic, eveniment care va fi incununat cu un marș aniversar la care se așteaptă un număr de peste 2.000 de persoane.

Cluj. Marșul UBB „100 de ani de universitate românească la Cluj” 1

Membrii comunității UBB vor defila cu însemnele facultăților pe traseul str. M. Kogălniceanu – str. Baba Novac – str. I. C. Brătianu – Piața Ștefan cel Mare – Str. Eroilor – Piața Unirii.

Acest marș este unul al bucuriei, este un moment de sărbătoare, la care va participa toată comunitatea UBB, de la profesori, studenți, cercetători și personal administrativ.

UBB este cea mai mare universitate din țară și se bucură de cea mai mare comunitate academică care se va uni cu prilejul acestei sărbători de mare importanță.

Tot în acest an, vom sărbători zilele Universității Babeș-Bolyai, în perioada 3 – 5 noiembrie, manifestație care va conține diverse sesiuni de comunicări științifice și multe evenimente surpriză”.

error: Content is protected !!