(Last Updated On: September 11, 2019)

Dan Petrescu a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Gheorghe Hagi. Cei doi s-au contrat de mai multe ori în acest start de sezon, după ce Hagi s-a arătat nemulţumit de faptul că CFR Cluj beneficiază de arbitraje favorabile, iar Dan Petrescu nu ar fi recunoscut meritele chipei constănţene.

”El îşi apără echipa lui, iar eu îmi apăr echipa mea! De când sunt în fotbal, nu am atacat pe nimeni, niciodată. Când am fost atacat, am răspuns. Nu uitaţi domnilor, am fost 10 ani în Anglia. E fair play acolo. Am chemat antrenorii la mine în cabină la o cafea.

Cluj. Dan Petrescu a vorbit deschis despre conflictul cu Gică Hagi: ”El îşi apără echipa lui, iar eu îmi apăr echipa mea! De când sunt în fotbal, nu am ...” 1

Eu nu m-am luat de jucători şi antrenori. Hagi este cel mai mare jucător din istoria României! Este prietenul meu şi aşa vom fi mereu. Când jucăm, ne certam şi ne băteam. Când vorbim la telefon suntem ca fraţii. Nu voi strica relaţia cu Hagi pentru un meci.

El e regele fotbalului românesc şi aşa va rămâne. Şi da, este un antrenor foarte bun”, a declarat Petrescu, citat de prosport.ro.

Dan Petrescu a mai declarat că Hagi este foarte pasionat de activitatea sa: “Hagi se bate în fiecare an la titlu, dar voi nu ştiţi. E foarte ambiţios. E mai exagerat ca mine. Toată ziua, fotbal, fotbal, fotbal. D-asta e regele fotbalului românesc şi cel mai mare fotbalist de la noi”.