Cluj. Alina: „Îmi retrag nemulțumirea de ieri: 60 de minute pe ruta Eroilor -Mănăștur. Azi 50 Eroilor brutărie-Primărie!”

Updated on septembrie 17, 2019 Șoferii din Cluj visează la șosele cu benzi generoase, cei fără mașini visează la autobuze pline. În realitate, străzile actuale sunt supraaglomerate de mașini iar i=unele autobuze circulă aproape goale.

Pe grupul de Facebook Traiesc in Floresti – Cluj, Alina Farkaș a scris: „Incredibil! Îmi retrag nemulțumirea de ieri: 60 de minute pe ruta Eroilor -Mănăștur. Azi 50 Eroilor brutărie-Primărie!”

Cristina Baba Vărărean: Dar e inexplicabil ieri am pornit la 8:25 de la profi de pe eroilor am dus fetița la gradi vis-a-vis d panemar și am ajuns la vivo la 8:52 azi am plecat la 8:10 de lângă profi și am dus fetița și am ajuns la 9:20 la mall deci așa ceva

Cristina Precup: Daaaa…..La 8 eram la metro inca pornita de la 7:05 de la gradi
Marius Schuffie: folositi cu incredere serviciile ClujBike … sunt gratuite 🙂

Pe același grup, Vasile Soporan reclamă faptul că autobuzele din Florești circulă aproape goale: „Linia M26 ora 7:57 lângă Raiffeisen Bank despre ce vorbim? Ora de vârf dar autobuzul are doar 5 persoane in el…. sau scuzați a venit ploaia si nu am gasit umbrela și am luat mașina. Asta este ne merităm aglomerația asta 👏👏👏👏”
Cluj. Alina: „Îmi retrag nemulțumirea de ieri: 60 de minute pe ruta Eroilor -Mănăștur. Azi 50 Eroilor brutărie-Primărie!” 1

Roxana Elize Moni; În sfârșit, o postare adevărată. Aglomerația din Floresti este doar din vina noastra, fiecare își ia mașina, dacă va uitați este doar câte o persoana în fiecare mașina. Ar trebui făcută o banda doar pt autobuze!!!! Interzis pe acea banda altor vehicule!

error: Content is protected !!