CFR Cluj se umple de bani după victoria cu Lazio. De ce să pui 150 de lei biletul la tribună? 

Updated on septembrie 20, 2019 Performanța se plătește foarte bine în fotbal. CFR Cluj, chiar dacă nu s-a calificat în grupele Uefa Champions League, primește bani frumoși pentru parcursul în Europa League. Doar pentru victoria de ieri cu Lazio va primi 575 de mii de euro de la UEFA. De neînțeles îna ceste condiții de ce prețul biletelor a fost de 150 de lei la tribune.

CFR Cluj preconizează că va mai primi peste două milioane de euro din vânzarea de bilete și sponsori pentru cele trei partide pe care le va juca pe teren propriu în faza grupelor Europa League.

CFR Cluj se umple de bani după victoria cu Lazio. De ce să pui 150 de lei biletul la tribună?  1

CFR Cluj a încasat deja 6,2 milioane de euro pentru participarea din acest sezon al cupelor europene, anunță Digi Sport. 

UEFA a început să vireze deja primii bani,potrivit Gazetei. Ardelenii au primit pe 2 septembrie 5,2 milioane de euro pentru calificarea în grupele Europa League, iar pe 12 septembrie au mai încasat un milion de euro din marketing.

Echipa lui Dan Petrescu va mai primi 2,3 milioane de euro până la finalul lunii septembrie pentru participarea în preliminariile Ligii Campionilor.

Dacă va câștiga grupa din care mai fac parte Lazio, CFR Cluj și Celtic, campioana României va mai avea parte de un bonus de un milion de euro, în timp ce locul secund în grupă i-ar asigura 500.000 de euro.

Astfel, clujenii au garantate 10,5 milioane de euro, însă suma poate crește în funcție de performanțele “alb-vișiniilor”.

error: Content is protected !!