CFR Cluj, reacție vehementă după sancțiunea primită de Petrescu. „Cineva are ceva cu CFR. Putem crede că totul a fost premeditat din primul minut ca Sebastian Colţescu să-l enerveze pe Dan Petrescu şi ca să ne dea…”

Updated on septembrie 12, 2019 Oficialii CFR-ului au reacționat după ce Comisia de Disciplină a FRF i-a suspendat 4 etape pe antrenorul Dan Petrescu și 3 etape pe jucătorii Alexandru Păun și Cosmin Vâtcă.

“Nu ne aşteptam, era normal să fie suspendat, dar speram la doar 2 etape. În sezonul precedent, Stoican sau Trică au fost suspendaţi doar 2 etape pentru gesturi şi injurii. Dan Petrescu nu era recidivist, nu merita o asemenea pedeapsă.

Comisiile să judece la fel pt toată lumea, de ce CFR-ul e judecat altfel? Stoican a avut 4 suspendări pentru vociferări şi injurii, mereu 2 etape. Cineva are ceva cu CFR. Putem crede că totul a fost premeditat din primul minut ca Sebastian Colţescu să-l enerveze pe Dan Petrescu şi ca să ne dea peste cap acum cu suspendările acestea. Vom face apel, a spus Bogdan Mara, citat de digisport.ro.

CFR Cluj, reacție vehementă după sancțiunea primită de Petrescu. „Cineva are ceva cu CFR. Putem crede că totul a fost premeditat din primul minut ca Sebastian Colţescu să-l enerveze pe Dan Petrescu şi ca să ne dea...” 1

“Suntem supăraţi mai ales de decizia în privinţa lui Adiţă Păun. E inadmisibil, nu există în istoria fotbalului, e cea mai absurdă suspendare întâlnită vreodată. Cică arbitrul ar fi auzit pe tunel că ar fi fost înjurat. Cică i-ar fi spus cineva. Aşa scrie acolo. Nu s-a întâmplat pe teren.

După meci, jucătorii mai protestează, mai discută, dar niciodată nu am auzit de o suspendare de acest gen. Nu s-a dus la arbitru să-l bruscheze, nu i-a făcut nimic. A devenit jucător al echipei naţionale, nu poţi să-i faci aşa ceva în cel mai bun moment al carierei sale. Nici nu putem face recurs.

În 2017, Vasile Maftei a luat roşu pe teren şi apoi l-a aşteptat pe arbitru pe tunel şi l-a înjurat şi l-a făcut cu ou şi cu oţet şi a luat doar 2 etape de suspendare,” a fost argumentul lui Bogdan Mara.

Şi juristul clubului, prezent la deliberări, a fost lăsat perplex de decizia în privinţa lui Păun.

“Din păcate, proba supremă este raportul arbitrului. Iar acesta susţine că ar fi fost înjurat de Păun, dar un asistent nu îşi aduce aminte de acest lucru. Dar nu i s-a acordat roşu atunci! Nu ştiu în ultimii 10 ani ca un jucător căruia nu i s-a acordat roşu în timpul jocului să fie suspendat 3 etape. Nu pot să înţeleg.

Am fost chemat după incidente în camera arbitrilor iar Colţescu s-a adresat astfel: Bă nesimţiţilor jucaţi fotbal! în prezenţa observatorului, domnul Huzu. Mai mult, e incredibil ca un arbitru să-şi ridice tricoul ca să-şi arate abdomenul şi să ne spună: uitaţi ce slab sunt!,”a fost reacţia juristului Ioan Ivaşcu.

error: Content is protected !!