Afacere? Câți bani a obținut CFR Cluj din vânzarea biletelor cu Lazio și cât ar fi putut încasa dacă tichetele erau mai ieftine

Updated on septembrie 20, 2019 La meciul CFR-ului contra Lazio Roma a surprins numărul mic de spectatori. Asta pentru că biletele au fost scumpe: 150 de lei la tribună.

Potrivit informațiilor oficiale, la partida de joi seara, din Gruia, au asistat 8.000 de spectatori. Asta înseamnă că încasările s-au ridicat la aproximativ 70.000 de euro, conform Mediafax, preluat de Digi Sport.

Afacere? Câți bani a obținut CFR Cluj din vânzarea biletelor cu Lazio și cât ar fi putut încasa dacă tichetele erau mai ieftine 1

Dacă prețurile biletelor ar fi fost la jumătate iar stadionul ar fi fost plin, s-arv fi putut obține o rețetă financiară incomparabil mai mare, de circa 600.000 de euro.
Arena CFR-ului are o capacitate de 23.500 locuri.

Din fericire pentru clubul ardelean, în urma victoriei cu Lazio, în conturile grupării din Gruia vor intra 570.000 de euro, și s-a instalat pe primul loc în grupă. Dacă se va trece de grupele Europa League, de pe primul loc, clubul ardelean va încasa un milion de euro, iar dacă o va face de pe poziția a doua, suma se va înjumătăți.

error: Content is protected !!