Regizorul Iura Luncașu s-a mutat la Cluj și face naveta, de dragul copiilor: „E o atmosferă foarte tare, copiii chiar abia așteptau școala!”

Updated on septembrie 12, 2019 Iura Luncașu este azi unul dintre cei mai cunoscuți și solicitați regizori de seriale TV, ultimul trecut în CV fiind „Profu”, difuzat de săptămâna aceasta la PRO TV.

Chiar dacă este prins cu treabă în București, Iura Luncașu și-a mutat familia la Cluj, considerând că acolo, băiatul de 10 ani și fata de 5 ani vor fi departe de agitația din Capitală și se vor putea concentra mai bine la școală, scrie libertatea.ro.

 

„M-am mutat la Cluj, copRegizorul Iura Luncașu s-a mutat la Cluj și face naveta, de dragul copiilor: „E o atmosferă foarte tare, copiii chiar abia așteptau școala!” 1iii merg acolo la o școală britanică”, a explicat, pe scurt, motivul pentru care a părăsit Capitala. Nici orașul nu a fost ales întâmplător – Iura a căutat unul mai puțin agitat decât Capitala -, nici școala, despre care regizorul povestește că e cu totul altfel decât cele de stat: „E o atmosferă foarte tare, copiii chiar abia așteptau școala! Britanicii sunt altfel, le zâmbeau, clasele sunt primitoare, totul era luminos, pentru ei era un motiv de distracție”.

Iura Luncașu a mărturisit și că speră ca juniorii lui să nu-i calce pe urme în privința studiilor. De ce? „Eu sunt un caz atipic, pentru că până într-a VIII-a am fost elevul ăla eminent, cu toate funcțiile școlii, cu toate premiile, iar dintr-a VIII-a… nu continui, ca să nu dau exemple proaste.

Mă rog, eu aveam și o motivație, pentru că știam că o să dau la muzică și nu m-a mai interesat școala. N-am mai fost nici olimpic la fizică, brusc nu-mi mai plăcea matematica, nu-mi mai plăcea nimic, deci nu sunt un exemplu bun. Am sfârșit făcând altceva, nu muzică. Am trecut prin toate, și prin actorie, dar până la urmă, m-am hotărât să fiu regizor”, ne-a explicat Iura.

error: Content is protected !!