Cluj. Trotinete electrice de închiriat, pe modelul bike-sharing. Cât costă. Flow.ro: „Servus, Cluj! 📍 E oficial. De azi suntem aici si suntem pe FLOW. Dockurile FLOW sunt acum si in Cluj si poti lasa trotinetele direct la incarcat dupa terminarea cursei”.

(Last Updated On: September 18, 2019)

La Cluj a fost inaugurat serviciul FLOW, închiriere de trotinete electrice, pe modelul bike-sharing, printr-o aplicație pe care o poți descărca de pe Android și IoS.

Tariful este 2 lei pentru pornire și 0,5 lei/minut. Utilizatorii care parchează trotineta în dockul de încărcare vor fi recompensați la final cu 4 minute de free, banii de pornire fiind, astfel, returnați în portofelul virtual, potrivit Ziua de Cluj. 

Cluj. Trotinete electrice de închiriat, pe modelul bike-sharing. Cât costă. Flow.ro: „Servus, Cluj! 📍 E oficial. De azi suntem aici si suntem pe FLOW. Dockurile FLOW sunt acum si in Cluj si poti lasa trotinetele direct la incarcat dupa terminarea cursei”. 1 Cluj. Trotinete electrice de închiriat, pe modelul bike-sharing. Cât costă. Flow.ro: „Servus, Cluj! 📍 E oficial. De azi suntem aici si suntem pe FLOW. Dockurile FLOW sunt acum si in Cluj si poti lasa trotinetele direct la incarcat dupa terminarea cursei”. 2 Cluj. Trotinete electrice de închiriat, pe modelul bike-sharing. Cât costă. Flow.ro: „Servus, Cluj! 📍 E oficial. De azi suntem aici si suntem pe FLOW. Dockurile FLOW sunt acum si in Cluj si poti lasa trotinetele direct la incarcat dupa terminarea cursei”. 3

Flow.ro: „Servus, Cluj! 📍 E oficial. De azi suntem aici si suntem pe FLOW. Dockurile FLOW sunt acum si in Cluj si poti lasa trotinetele direct la incarcat dupa terminarea cursei”.

Locațiile primelor 3 dockuri din Cluj-Napoca sunt următoarele:
Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 77, în incinta The Office
Strada George Barițiu, Nr. 1, lângă sediul Banca Transilvania
în incinta Parcului Rozelor, lângă baza sportivă Winners

FLOW este o companie românească de micro-mobilitate urbană înființată în 2019.
Ne-am propus să demonstrăm că o inițiativă de acest gen se poate face, la standarde înalte, folosind exclusiv inteligența din România.