Tânără din Cluj, 9,000 de lei amenzi pentru organizarea protestelor anti-PSD. Ligia Roxana Mahalean: „1. Le contest in justitie pe toate. 2. Amenzile sunt un risc pe care mi l-am asumat din momentul in care am inceput sa ma implic civic, prin urmare am luat in calcul si cum o sa il gestionez daca se intampla. 3. Grupul civic…”

Updated on septembrie 12, 2019 Jandarmeria Cluj i-a dat o altă amendă tinerei care a organizat protestele anti-PSD din Cluj.

Organizatoare unui protest din 10 august de la Cluj a fost amendată cu 2.500 de lei de către jandarmi, pentru că mitingul nu ar fi fost înregistrat şi a refuzat să plece. În total, femeia a luat până acum amenzi de 9.000 de lei, anunță Gandul.info.

Ea a revenit cu un nou mesaj astăzi pe Facebook. Ligia Roxana Mahalean: „Salut:),
Va multumesc inca odata foarte mult tuturor pentru mesajele de solidaritate. SIncer nu m-am asteptat deloc la amploarea pe care a luat-o postarea mea initiala.
Ce va rog insa e sa retineti e ca nu inseamna ca o sa patiti acelasi lucru venind la proteste asa ca atunci cand vreti sa iesiti pentru ceva, faceti-o.
Ei tintesc de obicei oamenii vizibili, foarte vocali, cu portavoci, pe care ii vad des etc. Rar au treaba cu participantii.
Si simt insa nevoia sa reiterez ca desi apreciez foarte mult dorinta voastra de a contribui la achitarea amenzilor, nu se pune problema de asa ceva.

Tânără din Cluj, 9,000 de lei amenzi pentru organizarea protestelor anti-PSD. Ligia Roxana Mahalean: „1. Le contest in justitie pe toate. 2. Amenzile sunt un risc pe care mi l-am asumat din momentul in care am inceput sa ma implic civic, prin urmare am luat in calcul si cum o sa il gestionez daca se intampla. 3. Grupul civic...” 1

1. Le contest in justitie pe toate.
2. Amenzile sunt un risc pe care mi l-am asumat din momentul in care am inceput sa ma implic civic, prin urmare am luat in calcul si cum o sa il gestionez daca se intampla.
3. Grupul civic din care fac parte are ca principiu fondator faptul ca nu acceptam contributii financiare deloc, munca noastra se sprijina pe efortul si resursele personale exclusiv.
4. Pentru mine exasperante au fost nu atat amenzile cat toate sicanarile. Si timpul pierdut. A trebuit sa pierd de multe ori ore intregi ca sa inteleg ce au facut. Lucrand full time de la 9-18 si avand si facultatea, a trebuit sa imi petrec pauzele de masa la jandarmerie, primarie sau judecatorie.
(Ex. Au trimis amenzi la o adresa unde nu mai locuiam 2.Pentru alta cand am fost la sediul lor sa le cer evidenta tuturor proceselor verbale pe care le am, mi-au negat pur si simplu 3 reprezentanti diferiti existenta uneia dintre ele pana m-am trezit cu titlul executoriu in posta pentru o amenda care nu stiam ca exista etc) Toate se rezolva, dar cu mult timp pierdut.

Mesaj inițial
Ligia Roxana Mahalean: „Context: Tocmai am primit o noua amenda de 2500 de lei vineri, pentru organizarea protestului si marsului din 10 august 2019 din Cluj. In total mi-au acordat amenzi in valoare de 9000 lei.

Jandarmeria Cluj,
Lasati-o balta! Voi chiar nu va invatati minte? V-o scriu negru pe alb ca sa va intre bine in cap:

Niciodata, dar niciodata, NU o sa va notific si NU o sa va cer permisiunea ca sa apar valorile si principiile in care cred! Niciodata!! Indiferent cate amenzi imi dati!

In calitate de clujeanca si cetatean, eu nu am ce sa negociez sau sa discut cu voi drepturile noastre, pietele si strazile mele cand e vorba de adunari publice. Sa fiti fericiti daca va anunt la fata locului ca decid sa o iau la stanga sau la dreapta in mars. (si asta din respect pentru alti participanti la trafic)

Nu v-am acordat pana acum atentie pentru ca: 1. Nu o meritati, 2. Ma asteptam la asa ceva. Nu ma impresionati. Mi-am facut temele observand cum ati tratat protestatarii de la Rosia Montana 3. Oricum ne luptam in instanta si va pun acolo la locul vostru. Ma irita doar faptul ca imi ocupati timpul cu birocratia voastra.

Dar pentru 10 August, merita sa va spun ca ati devenit mai mici si mai jalnici ca niciodata!
La un an de la atacarea unor cetateni pasnici de catre Jandarmeria Bucuresti pentru ca au iesit sa apere statul de Drept, ati simtit nevoia sa va solidarizati cu brutele voastre de colegi si sa le legitimati actiunile de atunci prin atitudinea voastra.

Apropo, niciodata nu v-am vazut asa agitati ca la ultimul protest! Ati pus ochii pana si pe copiii aia cu DEX-ul care strigau ,,Jos analfabetii!” Cica eu folosesc copiii in scopuri politice doar pentru ca le-am dat portavocea cand au vrut sa scandeze. De parca eu i-am adus de acasa, nu au venit singuri pentru ca au gandire critica si spirit civic.

Jandarmeria Cluj, ne vedem de cate ori va fi nevoie!
Deal with it!

Nota: Dragilor va multumesc pentru solidaritatea aratata si pentru ca v-ati oferit sa contribuiti la amenzi:) Sunteti fantastici! Sa stiti insa ca intentionez sa le contest pe toate. Daca Justitia le ofera castig de cauza, lucrez intr-o corporatie din Cluj, ma descurc cu ei! Apreciez intentia, sunt insa o multime de cauze care merita sprijinul vostru”.

error: Content is protected !!