‎Ovidiu Nicoara‎, pentru Emil Boc: „Tocmai m-am întors de la Cluj la Timișoara unde locuiesc si pot spune ca Clujul, după 5 zile de ședere mi-a plăcut mult! Cu o excepție : indicatoarele rutiere. Nu exista un singur indicator care sa arate drumul spre…”

Updated on septembrie 17, 2019 Un timișorean îi cere primarului Emil Boc montarea de indicatoare în oraș.

‎Ovidiu Nicoara‎ i-a scris primarului Emil Boc pe Facebook. Buna seara Domnule Primar! Tocmai m-am întors de la Cluj la Timișoara unde locuiesc si pot spune ca Clujul, după 5 zile de ședere mi-a plăcut mult! Cu o excepție : indicatoarele rutiere.
‎Ovidiu Nicoara‎, pentru Emil Boc: „Tocmai m-am întors de la Cluj la Timișoara unde locuiesc si pot spune ca Clujul, după 5 zile de ședere mi-a plăcut mult! Cu o excepție : indicatoarele rutiere. Nu exista un singur indicator care sa arate drumul spre...” 1

Nu exista un singur indicator care sa arate drumul spre Autostrada Transilvania. Ba mai mult sunt indicatoare care arata in doua direcții : București-Turda, bietul automobilist neștiind pe unde sa o ia. In plus, ieșirea din Turda spre autostrada este mizerabila.

V-as sugera respectuos sa încercați sa remediați aceasta problema, care la Timișoara este in mare parte rezolvata; din orice colt exista indicatoare care arata itinerarul spre autostrada”.

error: Content is protected !!