(Video) Emil Boc la Untold Cluj. Mihai: „Clujul e capitala distracției în România! Cu primarul Emil Boc, la festival!”

Updated on august 2, 2019 Primarul Emil Boc este lăudat de festivalieri pentru organizarea Untold la Cluj. În această seară va mixa preferatul său, Armin Van Buuren.

„Va fi un show special, cu elemente live, un show unic, pe care îl fac o singură dată, nu îl mai fac nicăieri în altă parte. Am adus o serie de artişti cu mine şi invitaţi surpriză, printre care Alexandra Bădoi. Este darul meu pentru români”, spune Armin van Buuren citat de Libertatea.

Mihai Dacin: „Doar unul dintre momentele faine de la Untold 2019! Clujul e capitala distractiei in Romania! Cu primarul Emil Boc, la festival! #numazic #atitudine #UNTOLDmagic”
Verzi aici Video:

Ioan Iosif Fulop: „Cel mai frumos si plăcut lucru realizat vreodată in România este acest minunat festival care după părerea mea este deja nr.1 in Europa, chiar mai spectaculos decât Tomorrowland!

Datorita acestui festival acest minunat oraș a ajuns sa fie cunoscut peste tot in Europa si chiar pe toate continentele! Eu personal i-l felicit pe domnul primar Emil Boc pentru acest spectaculos festival, unic in Europa pentru ca doar aici la UNTOLD se mixează toată noapte pana in zori!👍👍👍”
(Video) Emil Boc la Untold Cluj. Mihai: „Clujul e capitala distracției în România! Cu primarul Emil Boc, la festival!” 1

error: Content is protected !!