Video Cluj. Robbie Williams, imagini nedifuzate de la Untold. S-a distrat nebunește la concertul lui Dub FX, de la scena Alchemy

Updated on august 13, 2019 Robbie Williams a postat luni pe Youtube un video cu aventura la Cluj. El s-a distrat după concert, ca un festivalier, la concertul lui Dub FX, de la scena Alchemy.

Robbie Williams s-a distrat de minune la Untold. Artistul a interpretat pe scena de la Cluj-Napoca în fața a 80.000 de fani cele mai cunoscute piese ale sale, printre care „Let me entertain you”, „She’s the one”, „Feel” sau „Angels”. Unul dintre momentele serii a fost acela în care Robbie a cântat alături de tatăl lui, Peter Williams pe care îl ia adesea la concertele sale. Un alt moment al serii a fost cel în care o fană a fost invitată pe scenă să cânte piesa „Somethin’ Stupid”, potrivit Fanatik.ro.
Video Cluj. Robbie Williams, imagini nedifuzate de la Untold. S-a distrat nebunește la concertul lui Dub FX, de la scena Alchemy 1

„Excelent, România. Publicul din Cluj e mai gălăgios ca cel din Anglia”, a fost mesajul lui Robbie Williams pentru fanii care au venit în număr mare să-l vadă. Ulterior, după ce și-a terminat recitalul artistul a ajuns în mijlocul mulțumii și s-a distrat alături de festivalieri la concertul lui Dub FX, de la scena Alchemy.

La ora 4:00 dimineața artistul părea în formă maximă, a dansat și a cântat demonstrând că este un moment pe placul lui. Imaginile au fost postate de cântăreț pe contul de Instagram.

Vezi aici Video:

A fost grozav să te văd din nou, România. Absolut emoționant”, a scris artistul pe contul personal.

error: Content is protected !!