Video Cluj. CFR, întâmpinată de sute de fani la revenirea din Scoţia. Dan Petrescu: “Îmi pare bine că suporterii au venit să ne aştepte. Le-am spus la jucători, dacă vor face un meci mare, vor fi şi suporteri, că noi nu prea suntem obişnuiţi să vină la aeroport.

Updated on august 15, 2019 CFR Cluj s-a întors din Scoția după victoria fabuloasă cu Celtic. Sute de fani i-au aşteptat pe clujeni la aeroport şi au creat o atmosferă superbă: “Campionii, campionii!”, au strigat suporterii.

“Îmi pare bine că suporterii au venit să ne aştepte. Le-am spus la jucători, dacă vor face un meci mare, vor fi şi suporteri, că noi nu prea suntem obişnuiţi să vină la aeroport.

Video Cluj. CFR, întâmpinată de sute de fani la revenirea din Scoţia. Dan Petrescu: "Îmi pare bine că suporterii au venit să ne aştepte. Le-am spus la jucători, dacă vor face un meci mare, vor fi şi suporteri, că noi nu prea suntem obişnuiţi să vină la aeroport. 1

Era un meci prea important pentru noi, pentru club şi pentru mine şi normal că m-am descătuşat puţin.

E incredibil, de două ori să mergi în Scoţia şi să câştigi cu patru goluri… Ce să mai zic? Meritul e în primul rând al jucătorilor, că ei au intrat pe teren, dar şi al staff-ului tehnic şi al celor din club pentru această victorie”, a spus Dan Petrescu, la revenirea în ţară, potrivit Telekomsport.ro.

Vezi aici Video:

Felicitări!

error: Content is protected !!